WPChristmas

Zsebelje be karácsonyi hármas kedvezményünket!

wpchristmas_aloldal_img

 

Állandó hármas garanciánkat már ismeri, ugye? Mi a termékgarancia mellett, a kivitelezésre és az utógondozásra is garanciát vállalunk. Ám a karácsonyra készülve újabb három meglepetéssel készültünk.

 

Vásároljon bármilyen WPC terméket december 11-től 31-ig, és 10% kedvezményt biztosítunk a termékeink árából, 10%-ot a kivitelezésből (abban az esetben, ha az március 31-ig megvalósul), a kiszállítás díjából pedig 50%-ot. Ezen felül a termékeink 100%-ka raktárkészleten van, így ha időben rendel, még idén ki tudjuk szállítani, és nem kell heteket vagy akár hónapokat várnia az átvételre. És ha már a várakozásról van szó…Amennyiben még idén rendel kivitelezéssel együtt, azt is garantáljuk, hogy 2024. március 31-ig befejezzük a munkálatokat, és a tavaszt már megújulással várhatja. Amennyiben pedig nincs lehetősége a termékek tárolására felhasználásig, abban az esetben díjmentesen tároljuk 2024. február 29.-ig

 

Használja ki 3+3-as ajánlatunkat, és legyen a karácsonyi meglepetés egy új terasz vagy kerthelyiség. Nézzen szét kínálatunkban és kérjen díjmentes konzultációt, hogy együtt megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldást.

 

Díjmentes konzultáció

Megnézem a termékeket