Fémszerkezetek

Bejárati kis- és nagykapuk, úszó- és tolókapuk (automatizálás)

Cégünk a WPC teraszburkolatok és WPC kerítéselemek értékesítése mellett foglalkozik még fémszerkezet gyártás, bontásával és tervezésével.

Ha Ön a meglévő kerítését vagy teraszburkolatát nem csak lecserélni szeretné, hanem azok teljes bontását és annak újjáépítését tervezi, válasszon minket. Ossza meg velünk elképzeléseit és szakavatott csapatunk megtervezi és kivitelezi azt a lehető legköltséghatékonyabb módon.

A fémszerkezeteket igény szerint lehet kérni előre egyeztetett szín alapján szinterezéssel (porfestés), illetve hagyományos festéssel.

A kerítés építés vagy teraszburkolatok kivitelezés során felmerülő lakatos munkálatok Cégünknél az alábbi módon történik. Ön felveszi velünk a kapcsolatot, majd átadja részünkre az összes releváns információt az elképzelt kerítésről, medencepartról, teraszról….. Majd ezt követően e-mail formájában kérni fogunk méreteket és képeket a telepítés helyszínéről. A megkapott információk alapján szakembereink készítenek egy részletes árajánlatot ( anyagdíj, munkadíj, kiszállási díj stb.) 1-2 munkanapon belül, melyet megküldünk az Ön részére. Az árajánlat elfogadását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, időpont egyeztetés miatt a személyes helyszíni felmérés ügyében.

Ha Ön nem szeretne élni, az e-mailes ingyenes árajánlattal, hanem személyesen szeretné elmondani elképzelését, arra is van mód kiszállási díj ellenében. Ezen díjakat minden esetben a szakembereink adják. 

Bemutatunk egy saját készítésű úszókaput: Beton ellensúly elkészítése, a kapu méreteihez igazítva - Kapuszerkezet (5000 mm C -sín, 5000 mm 40*60x*2 zártszelvény, 40x40x2 mm zártszelvény keret, 2 db 25x25x2 U profil), 2 db görgőcsoport, kapu fogadó, vezetősín - vezető görgővel - WPC kerítéselemek - Ami hárta maradt az az automatizálás.

 

A megrendelőnk, szeretett volna kertjébe egy WPC teraszt, ezzel kihasználva a nagy teret és egy élhető új életteret teremteni. A helyszíni felmérés során egyből eldőlt, hogy ez a terület alkalmatlan a magas szintezőlábas rendszer építésére. Egyedüli megoldásnak láttuk egy állítható talpakkal ellátott fém vázszerkezet építése, melyre majd kerül a WPC teraszburkolat. Ha Ön is ilyen problémákkal néz szembe, mielőtt bármihez kezdenek, kérjenek díjmentes konzultációt.
 
 

Fémszerkezet gyártás - Referencia képek

Kerítés előtte…. Cégünk törekszik arra, hogy kedves ügyfeleink kérésének 100%-ba eleget tudjunk tenni, ezért fő tevékenységi köreinkbe tartozik a régi kerítések bontása és elszállítása.

Közben… Cégünk másik fő tevékenységi körébe tartozik a megrendelő igényei szerinti fémszerkezetek gyártása és azok horgonyzása vagy festése. Továbbá az általunk elkészített fémszerkezetek helyszínen történő telepítése. 
 

Kerítés utána… Végül ami szintén fő tevékenységi köreink egyike a WPC burkolatok szakszerű telepítése 5 év teljes-körű garanciával, rövid kivitelezési határidőkkel.

 

WPC zárt kerítéshez fémszerkezet gyártás – teljes körű kivitelezés

Személyes helyszíni felmérés – Ingyenes árajánlat – Bontás – Fémszerkezet gyártás – Fémek felületkezelése – WPC telepítés

Téli teraszok építése

Régi teraszok bontása – szállítása, valamint új teraszok – előtetők – télikertek teljes körű kivitelezése – fémszerkezet tartószerkezet készítés

 

Födémekre fémszerkezet gyártás

Víz-szigetelt teraszokra saválló vagy horgonyzott fém- fogadófelület készítés – szállítás – telepítés

Úszó vagy tolókapu fémszerkezet gyártás

Legyen szó úszókapuról, tolókapuról vagy kétszárnyú kapuról, mi vállaljuk rövid határidőkkel történő felmérést – gyártást – szállítást és telepítést.

Mindezek mellett vállaljuk ezen kapuk automatizálását: kapu működtető motor, infra-sorompó és 2 db távirányító.