WPC Teraszburkolat

Kérjen ingyenes termékmintát és vegye kézhez akár 48 órán belül.

Ismerje meg a WPC teraszburkolatok világát! Az időjárás álló, környezetbarát és elegáns WPC burkolatok hosszú távon megőrzik szépségüket. Velük egyszerűen teremthet tartós és kifinomult kültéri teret, ahol élvezheti a természet közelségét, miközben kényelmes és stílusos környezetben pihen. A WPC teraszburkolatok ideális választás minden kertbe és teraszra.

3D famintás WPC terasz

Teraszburkolat

Kiegészítők

Földes- füves területhez

Ajánlatkérés

Kedves Érdeklődőnk!

Az árajánlat kérés során legyen szíves megadni:

  • a telepítendő terület nagyságát négyzetméterben és kiosztásra (AxB) is. 
  • A rendelkezésre álló fogadófelület típusát: beton, gyep, meglévő fa- és vasszerkezet.
  • Az elérni kívánt maximális vagy minimális rendszer magasságot.
  • A kiválasztott termék típusát és színét.
  • Lehetőség szerint a telepítendő területről csatoljon pár fotót az e-mailhez, ezzel is segíti a lehető legpontosabb árajánlatadást.
  • Egyéb információt, amit úgy gondol, hogy az árajánlatkérés szempontjából fontos lehet.
RM21-145 WPC teraszburkolat ismérvei

Az RM21-145 WPC teraszburkolatok 60% faliszt és 30% műanyag és 10% (UV gátlók, rovarvédő szerek és stabilizátorok) egyéb anyagokból készülnek, amit magas nyomáson és nagy hőmérsékleten véglegesre formálják. Ezt követően a félig kész terméket a természetes, fa hatású megjelenés érdekében szál-csiszolják.

A termékünk anyagában színezett, a telepítést követő 1 évben színéből 5-10%-ot veszíthet, mely véglegesnek mondható. Az ezt követő években a járófelület színvesztése az első évhez képes már elhanyagolható és szabad szemmel nem érzékelhető.

A termékeink felületének színe a természetes és 100%-ban újrahasznosított alapanyagoknak miatt nem teljesen egységes, szálanként, de akár szálon belül is lehet eltérés. A teraszburkolat felülete bordázott, ezért mondhatni, hogy teljesen csúszásmentes. Alkalmazható: járdákhoz, stégekhez, medence körül, falburkoláshoz és tópartokon is.

Elérhető azonnal készletről kettő méretben: 145x21x5800mm és 145x21x2900 mm

Öt színben: sötétszürke, világosszürke, sötétbarna, világosbarna és szahara sárga.

Teraszburkolataink minkét oldalt mikro-barázdáltak míg egyik oldalán sűrűn, addig másik oldalán ritkábban. A barázdáltságnak köszönhetően a felület csúszásmentes, melyet a vizes közeg ellenére sem veszít el.

Mindkét oldalával tetszés szerint telepíthető.

Felhasználása

Az RM21-145 WPC teraszburkolat termékcsalád lakossági és közületi felhasználásra egyaránt felhasználható.  A telepítéshez szükséges összes kiegészítő rendelkezésre áll:

Párnafa (2900 mm), L- alakú oldaltakaró: 30x50x2900 mm, Egyenes oldaltakaró: 9.5x71x2900 mm, Univerzális WPC: 10x228x2900 mm, műanyag és rozsdamentes köztes klipsz, rozsdamentes indító- és záróklipsz és A2 facsavarok több méretben.

 

A WPC teraszburkolatok általában WPC párnafára, alumínium alátétre, acél vasszerkezetre vagy fa tartószerkezetre történik. Napi átlagos terhelés során (4-6 fős család napi használata) során az alátét profilozás 30 centiméterenként (párnafa közép tengelyétől számítva 30 cm) történjen meg.

Ha ettől mégis nagyobb távolságot választanak, a repedés, törés esélye nagymértékben nő. A WPC burkolat minden szál végén (toldásoknál is!). Önálló párnafázást igényel (nem elegendő a fél párnafa!).

A telepítés során a WPC teraszburkolat szálakat nem kell megfúrni, ugyanis telepítése „rejtett” klipszekkel történik. Amennyiben a telepítés végeztével szeretnék eltakarni a WPC teraszburkolat rendszer oldalát, rendelkezésre áll a fentebb felsorolt szín-azonos oldaltakaró több méretben

WPC teraszburkolat össztömeg és teherbírás: Súlya: 12.8 kg/ szál, Minimum össztömeg (komplett rendszer): 20.11 kg/m2 és a teherbírás: 347 kg/m2

Felhívás

Szeretném felhívni vásárlóink figyelmét, hogy a más gyártó által forgalmazott WPC burkolatokhoz 99.98% a valószínűsége, hogy nem kompatibilisek az általunk forgalmazott telepítéshez szükséges kiegészítők. Például: indító- és záróklipsz valamint köztes klipsz.

Továbbá szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szállítás során ne feledkezzünk meg arról, hogy a WPC burkolat minél nagyobb felülettel (5.8 méter hosszú szálnál minimum: 5 méter) feküdjön fel a gépjármű rakterén. Ugyanis a nem megfelelő szállítási körülmények miatt rongálódhatnak (szélek letörhetnek és vetemedhetnek) a WPC burkolatok. 

 

WPC teraszburkolattal kapcsolatos cikkek, fontos információk oldalunkon
 

WPC teraszburkolat vásárlás


A WPC teraszburkolat vásárlásánál fontos a megfelelő fogadófelület és a szakszerű telepítés. Előnyben részesített fogadófelületek: beton, fémszerkezet, beton járdalapok. Fontos a WPC párnafák használata és megfelelő szintezés. Az olyan telepítési hibák, mint a rossz fogadófelület-választás, a helytelen szintezés és a föld nem megfelelő tömörítése komoly problémákat okozhatnak. Toldásoknál figyelni kell a dupla párnafázásra és a megfelelő rögzítő klipszek használatára. Élzárásnál csakis a rozsdamentes csavarok használata ajánlott, és fontos a megfelelő csavarozási technika alkalmazása. Az olcsó ajánlatok elfogadása hosszú távon többe kerülhet a kivitelezési hibák miatt. Cégünk 5 év garanciát vállal a munkára, és méretpontos kiviteli terveket készít, figyelembe véve az említett szempontokat.

Bővebben itt olvashat arról, hogy mire figyeljünk a WPC teraszburkolat vásárlása során!

 

WPC teraszburkolat ára - Meghatározza a WPC minőségét?


A WPC teraszburkolat ára nem egyértelműen tükrözi a minőséget, és az olcsó telepítési költség nem kompenzálhatja a magas anyagköltséget. A leggyakoribb hibák: a WPC összetevőinek figyelmen kívül hagyása, olcsó telepítés választása nem felkészült szakemberekkel, és ha nem rozsdamentes csavarkötéseket használunk. Ezek a problémák repedésekhez és a teraszburkolat minőségének gyors romlásához vezethetnek. A WPC termékek és kivitelezés minősége kulcsfontosságú, és a WPC Royal Market Kft. 10 év garanciát biztosít a termékeire, valamint 5 év garanciát a kivitelezésre (a garanciális szolgáltatást nem minden forgalmazó vállalja).

Bővebben itt olvashat a WPC teraszburkolat árának képzéséről

 

Hogyan válasszunk WPC teraszburkolatot


Amikor WPC padlólapra váltana régi fa teraszburkolata helyett, a minőség kulcsfontosságú. A piac kínálata széles, a marketingüzenetek gyakran ígérnek prémium minőséget és hosszú garanciát, de ritka a megfelelő összehasonlítás más termékekkel. A minőség egyik fő meghatározója a szemcse méret és a sűrűség, ami a padlólapok anyagösszetételére utal. A magasabb szemcse sűrűségű padlólap általában jobb minőségű és tartósabb. Az olyan esztétikai szempontok, mint a felület simasága és a szálcsiszolás is fontosak lehetnek a döntés meghozatala során.

Bővebben itt olvashat arról, hogy hogyan válasszunk WPC teraszburkolatot

 

WPC teraszburkolat referenciák


WPC teraszburkolat referencia képeinket tekintse meg itt