WPC Kiegészítők

WPC kiegészítők

Magyarország legszélesebb WPC kiegészítő választéka!

WPC párnafa

WPC párnafa 2 standard - 1 egyedi méret

Megnézem

WPC kerítésoszlop

WPC kerítésoszlop - Támasztóvas - Oszloptartóvas - Színezett U-profilok - WPC végzáró kupak

Megnézem

WPC élzáró

WPC élzáró - L-alakú - Egyenes - Extra széles

Megnézem

 

Kötőelemek

A2 csavarok - Horgonyzott csavarok - Színezett csavarok

Megnézem

WPC ragasztó - Vegyi dübel

Minden ami ragasztó

Megnézem

WPC tisztítószer

WPC tisztítószer - WPC ápolóolaj - WPC impregnálószer

Megnézem

WPC teraszburkolat rendszer kiegészítők

WPC párnafa - WPC élzáró - Kötőelemek

A WPC teraszburkolat és WPC kerítés elemek széles kínálata várja Önt. Továbbá megtalálható az összes olyan WPC kiegészítő, ami elengedhetetlen a WPC elemek szakszerű telepítéséhez.

Megtalálható kínálatunkban a WPC teraszburkolat rendszereinkhez tartozó WPC párnafa. Méreteit tekintve megkülönböztetünk 17 mm, 25 mm és 30 mm vastagságot. Ez majd a megengedett maximális rendszer magasságnál fog különösebb jelentőséggel bírni.

WPC rendszereink esztétikusabb és dizájnosabb megjelenésének érdekében alkalmazzunk Egyenes- vagy L alakú WPC élzáró. Ha nem szeretné látni a rendszermagasság okozta üreget a padlóburkolat és fogadófelület között. Ezen termékeink anyaga is WPC, amelynek élettartama megegyező a padlóburkolatainkéval.

Padlóburkolataink telepítése során TILOS a fixre fogatás csavarokkal vagy más egyéb kötőelemekkel. A szakszerű kivitelezéshez rendelkezésre áll műanyag köztes klipsz, melynek szerepe az egymást követő WPC padlóburkolatok rögzítése. A műanyag köztes klipszek rozsdamentes csavarokkal kerülnek lefogatásra a párnafához, így a padlóburkolatok szabadon mozoghatnak. Valamint eleget tud tenni a hő hatására jelentkező, hőtágulásra.

Az általunk forgalmazott műanyag köztes klipsz 4-5 mm széles „fugatávolságot” tart a WPC burkolatok közt, míg a rozsdamentes fém klipsz 2-3 mm.

Ezen kívül rendelkezésre áll rozsdamentes indító és záró klipsz, ami a kezdő és végző WPC padlóburkolatok rögzítéséhez használatos.

Jelentkezett Önnél olyan probléma, hogy a WPC teraszburkolat rendszer telepítésénél, a párnafák magassága nem elegendő? Az Ön által megtervezett teraszrendszer magasságához, akkor itt megoldás: Magas szintezőláb. A szintezőlábak műanyagból készültek és állíthatóak, valamint számos méretben elérhetőek. Ezen probléma megoldására használatos a fém vázszerkezetek készítése, mely egyben a WPC padlóburkolatok fogadó felülete is. Ez esetben nincs szükség párnafa használatára.

 

WPC kerítés rendszer kiegészítők

WPC kerítésoszlop – WPC oszlopfedő – Kötőelemek

Ha ugyan Ön még nem biztos abban, hogy a megvásárolt WPC zárt- vagy hagyományos kerítés elemeket, hogyan és milyen módon szeretné rögzíteni…. Akkor tekintse meg kínálatunkban a WPC oszlopainkat. WPC kerítésoszlop két oldalán nút-oltak, mélységük 32 mm és szélességük pedig 22 mm. Ezért bármelyik általunk forgalmazott kerítés elem telepítésénél lehet alkalmazni. Oszlopaink színben azonosak a kerítés elemeinkkel. 

WPC kerítésoszlop tartozéka a szintén WPC anyagból készült oszlopfedő. Ami megelőzi a kellemetlenséget, hogy abba bármi is bele essen, például: eső, falevél és más egyéb tárgyak.

Cégünk kizárólag anyagában rozsdamentes kötőelemeket (csavar és sarokösszekötő) forgalmaz. Ugyanis Mi gondolunk a WPC teraszburkolatok és WPC kerítés elemek hosszú élettartamára. Így mi szeretnénk elkerülni a kötőelemek idő előtti elhasználódását, ami a burkolatok rongálódásához is vezethet. 


Megunta, hogy felfagy a kültéri járólap?
A WPC teraszburkolataink azonnal telepíthető közvetlenül a csempe burkolatra. Nincs bontás, nem jár “kosszal- mocsokkal” valamint nem kell tovább néznie a repedezett és felfagyott régi burkolatát!

A WPC párnafa szintezés és telepítés