Telepítési útmutatók

Az oldalon található WPC teraszburkolat lerakási és WPC kerítés kivitelezési útmutató teljes szöveges és képi tartalma, a WPC Royal Market Kft. szellemi tulajdonát képzi, így annak másolása, fordítása vagy bármilyen módosítást követő felhasználása üzleti célra csak a szerző (WPC Royal Market Kft) írásos engedélyével lehetséges!

 

WPC teraszburkolat lerakási videó segítség

Az alábbi videók, mind saját készítésű, a WPC Royal Market tulajdonát képzik. Felhasználása marketing vagy oktatási célra a szerző írsos engedélye nélkül tilos! Az alábbi videókban szereplő szakmai tudás 10 évre nyúlik vissza, így elmondhatjuk, hogy egyik legnagyobb szakmai tudás birtokában állunk. Kivitelezéseink 5 év garanciával készülnek.

WPC teraszburkolat lerakása

Tekintse meg Magyarország legfrissebb és legrészltesebb telepítési útmutatóját a WPC teraszburkolat lerakáshoz. Az útmutató 10 éves szakmai tapasztalattal készült betonra, önhordó fa- vagy fémszerkezetre, vízszigetelt területre és magas szintezőlábas - álpadló rendszerre-.

WPC kerítés kivitelezése

Tekintse meg Magyarország legfrisebb és legrészletesebb WPC kerítés kivitelezéhez tartozó telepítési útmutatót. Az útmutató tartalmazza a hagyományos fémszerkezetre valamint WPC oszlopos és WPC kerítés fogadó U-profilos rendszer telepítésének lépéseit, követelményeit.

WPC tisztítás - Telepítést követően

A WPC kivitelezés befejeztét követően a WPC burkolatot elsősorban szigorúan langyos és szappanos vízzel történjen.

WPC lerakási útmutató - Követelmények

Telepítés során a burkolandó területen az alátétprofilok maximum 280-350 mm távolságra legyenek rögzítve az aljzatbetonhoz.

WPC lerakási útmutató - Biztonsági szabályok

A WPC kivitelezés követő első 3 hónapban a színében enyhe változás észlelhető, ami teljesen normális jelenség.

WPC elemek szállítása - rakodása

Az elemek szállítását a két métert meghaladó szálhosszúság esetén legalább két ember végezze