Termékek

Tekintse meg a Royal Market által forgalmazott termékeket. A termékeinkhez tartozó műszaki és felhasználási leírásokat. Ha bármi kérdése van keresse bizalommal munkatársainkat a lap alján megadott elérhetőségeken.

WPC Teraszburkolat

WPC Teraszburkolat

Kérjen ingyenes termékmintát és vegye kézhez akár 48 órán belül.

Ismerje meg a WPC teraszburkolatok világát! Az időjárás álló, környezetbarát és elegáns WPC burkolatok hosszú távon megőrzik szépségüket. Velük egyszerűen teremthet tartós és kifinomult kültéri teret, ahol élvezheti a természet közelségét, miközben kényelmes és stílusos környezetben pihen. A WPC teraszburkolatok ideális választás minden kertbe és teraszra.

WPC Kerítéslécek

WPC Kerítéslécek

Kérjen ingyenes termékmintát és vegye kézhez akár 48 órán belül.

A WPC kerítésléc egy kiváló választás, ha hosszantartó és időjárásálló kerítést szeretnénk. A WPC anyaga ellenáll a napfénynek, esőnek és hónak, így sokáig megőrzi eredeti szépségét. A természetes fa hatást keltő dizájn tökéletesen illeszkedik a kertbe, miközben fenntartása sem igényes. WPC Kerítéselemek tartós befektetés minden kerthez.

WPC Kiegészítők

WPC Kiegészítők

Kedves Látogatónk! Az alábbi menüpontban megtekinthető WPC terasz - WPC kerítés - WPC korlát telepítéséhez szükséges kiegészítő kínálatunk és azok műszaki paraméterei.

WPC Rendszerek

WPC Rendszerek

Kedves Látogatónk! Az alábbi menüpontban tekintsék meg WPC rendszereink és hozzájuk tartozó iránymutató négyzetméter árakat: – Teraszburkolat - WPC kerítés rendszer - WPC erkély korlát és WPC terasz korlát. 

Fémszerkezetek

Fémszerkezetek

Cégünk a WPC teraszburkolatok és WPC kerítéselemek értékesítése mellett foglalkozik még fémszerkezet gyártás, bontásával és tervezésével.

Ajánlatkérés

Kedves Érdeklődőnk!

Az árajánlat kérés során legyen szíves megadni:

  • a telepítendő terület nagyságát négyzetméterben és kiosztásra (AxB) is. 
  • A rendelkezésre álló fogadófelület típusát: beton, gyep, meglévő fa- és vasszerkezet.
  • Az elérni kívánt maximális vagy minimális rendszer magasságot.
  • A kiválasztott termék típusát és színét.
  • Lehetőség szerint a telepítendő területről csatoljon pár fotót az e-mailhez, ezzel is segíti a lehető legpontosabb árajánlatadást.
  • Egyéb információt, amit úgy gondol, hogy az árajánlatkérés szempontjából fontos lehet.