Termékek

Tekintse meg a Royal Market által forgalmazott termékeket. A termékeinkhez tartozó műszaki és felhasználási leírásokat. Ha bármi kérdése van keresse bizalommal munkatársainkat a lap alján megadott elérhetőségeken.

WPC Falburkolat

WPC Falburkolat

Bevezetjük Önt, egy új innovatív anyag, a WPC falburkolat vagy más néven design falburkolat világába. A WPC falburkoló anyagaink három típusát különböztetjük meg: Co-extrudált, 3D famintás és hagyományos szálcsiszolt felületű. Bevezetésként négy szín közül tudnak válaszatni a kedves vásárlóink: Antarcit, világosszürke, dió, sötétbarna.

 Falburkolataink közzül, bármelyik típus használható, beltéri és kültéri dekorációs célra, mert egy igazán modern és divatos megjelenést biztosít minden felületen. 

 

További kiegésztők

WPC Teraszburkolat

WPC Teraszburkolat

Kérjen ingyenes termékmintát és vegye kézhez akár 48 órán belül.

Ismerje meg a WPC teraszburkolatok világát! Az időjárás álló, környezetbarát és elegáns WPC burkolatok hosszú távon megőrzik szépségüket. Velük egyszerűen teremthet tartós és kifinomult kültéri teret, ahol élvezheti a természet közelségét, miközben kényelmes és stílusos környezetben pihen. A WPC teraszburkolatok ideális választás minden kertbe és teraszra.

WPC Kerítéslécek

WPC Kerítéslécek

Kérjen ingyenes termékmintát és vegye kézhez akár 48 órán belül.

A WPC kerítésléc egy kiváló választás, ha hosszantartó és időjárásálló kerítést szeretnénk. A WPC anyaga ellenáll a napfénynek, esőnek és hónak, így sokáig megőrzi eredeti szépségét. A természetes fa hatást keltő dizájn tökéletesen illeszkedik a kertbe, miközben fenntartása sem igényes. WPC Kerítéselemek tartós befektetés minden kerthez.

WPC Kiegészítők

WPC Kiegészítők

Kedves Látogatónk! Az alábbi menüpontban megtekinthető WPC terasz - WPC kerítés - WPC korlát telepítéséhez szükséges kiegészítő kínálatunk és azok műszaki paraméterei.

WPC Rendszerek

WPC Rendszerek

Kedves Látogatónk! Az alábbi menüpontban tekintsék meg WPC rendszereink és hozzájuk tartozó iránymutató négyzetméter árakat: – Teraszburkolat - WPC kerítés rendszer - WPC erkély korlát és WPC terasz korlát. 

Fémszerkezetek

Fémszerkezetek

Cégünk a WPC teraszburkolatok és WPC kerítéselemek értékesítése mellett foglalkozik még fémszerkezet gyártás, bontásával és tervezésével.

Ajánlatkérés

Kedves Érdeklődőnk!

Az árajánlat kérés során legyen szíves megadni:

  • a telepítendő terület nagyságát négyzetméterben és kiosztásra (AxB) is. 
  • A rendelkezésre álló fogadófelület típusát: beton, gyep, meglévő fa- és vasszerkezet.
  • Az elérni kívánt maximális vagy minimális rendszer magasságot.
  • A kiválasztott termék típusát és színét.
  • Lehetőség szerint a telepítendő területről csatoljon pár fotót az e-mailhez, ezzel is segíti a lehető legpontosabb árajánlatadást.
  • Egyéb információt, amit úgy gondol, hogy az árajánlatkérés szempontjából fontos lehet.