WPC Kisokos

Szeretne többet megtudni WPC termékeinkről? Olvassa el cikkeinket, ahol hasznos tippekkel, tudnivalókkal és érdekes hírekkel várjuk!

wpc történetéből a terragni testvérek

A WPC története

Mint tudjuk a WPC, azaz a fa-polimer kompozit nem más mint fa-anyag és műanyag ötvözete. Ezek az innovatív anyagok a fa természetes melegségét és esztétikáját ötvözik a műanyagok tartósságával és rugalmasságával, létrehozva egy olyan anyagcsoportot, amely sokoldalú és széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál. De honnan is jött?

WPC Debrecen

WPC Debrecen - Hivatolos WPC Royal Market viszonteladó - WPC Store

WPC Debrecen-ben? Igen! Örömmel jelentjük be, a mai naptól már elérhetőek a WPC Royal Market termékei Debrecenben is a WPC Store-nál. Ha eredeti és minőségi WPC burkolatot szeretene térjen be hivatalos viszonteldó partnerünkhöz!

Mi is pontosan az a WPC?

Mi is pontosan az a WPC?

A WPC a wood plastic composite angol kifejezés rövidítése, amelyből készülhet fa-műanyag kompozit alapanyagú burkolat vagy kerítésrendszer.

Hivatalos Viszonteladó Partner - WPC Home Kft.

WPC Royal Market - WPC burkolatok Nyíregyháza - Hivatalos Viszonteladó Partner - WPC Home Kft....

Örömmel jelentjük be, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is elérhetőek a kiváló minőségű WPC kerítéseink és teraszburkolataink. A WPC Home Kft. viszonteladónk lett.

Ismét bővítettük választékunkat!

A teraszburkolat specialisták ÚJRATÖLTVE! - További bővítés! Idén már többször jelentkeztünk új hírrel! Most ismét szeretnénk jelentkezni, ugyanis innovátorként feladatunknak érezzük a: Folyamatos bővítést teraszburkolat - kerítés és kiegészítők terén egyaránt..

WPC kerítés Kaposvár – Viszoneladó partner! – Kapos Kapu Kft.

A WPC Royal Market Kaposváron! - WPC kerítés Kaposvár - Kapos Kapu Kft. Egy remek hírrel tudunk szolgálni azok számára, akik Somogy megyében szeretnének WPC kerítést vagy WPC teraszburkolatot vásárolni. 

Magyarországon ELSŐKÉNT megjelent új termékek!

Cikkünkben írunk az új termékeinkről, melyek közül némelyik Magyarországon ELSŐKÉNT nálunk került a piacra WPC rendszerekhez.

WPC teraszburkolat vásárlás – Olcsó húsnak, híg a leve….

A WPC terasz burkolat vásárlása során mire figyeljünk oda? Milyen kivitelező válasszunk a megvásárolt anyag lerakásához? Cikkünkben szó lesz mindenről, azonban ha mégse kapott minden kérdésére választ, keresse csapatunkat a megadott elérhetőségeken.