WPC Kisokos

Szeretne többet megtudni WPC termékeinkről? Olvassa el cikkeinket, ahol hasznos tippekkel, tudnivalókkal és érdekes hírekkel várjuk!

WPC Laboratóriumi Tesztelése 1

Beszéltünk már az öntési folyamatokról, amik a WPC gyártásában alkalmazhatók. Felvetettük, hogy tesztelésen esnek át. Nézzük is pontosan milyen előírásoknak kell megfelelnie.

Teljeskörű WPC kapu készítés – a földmunkától a lakatos szerkezetig…

Sajnos a 2023-as évben nem volt ritka eset, amikor pórul járt és kétségbeesett megrendelők kerestek meg bennünket, akik megbíztak egy „szakembert”, hogy elkészítse a WPC kapukat és azok tartó oszlopait.

egy wpc deszkához illő tartó klipsz

WPC teraszburkolat ára - Meghatározza a WPC minőségét?

Vásárlás előtt áll? De azt gondolja, a WPC teraszburkolat ára meghatározza az anyag minőségét? Vagy úgy gondolja majd az olcsó árkategóriájú telepítéssel kompenzálja a költségeket, hogy sporoljon? Olvass el ezt a cikket, segítünk Önnek!

wpc építmény

Öntési Folyamatok

A WPC mint egyéb polimer-kompozit egy folyósabb halmazállapotból készül, és különböző öntési folyamatokkal alakítják át az ismert, szilárd formájává. Vessünk is rá egy pillantást hogy mik ezek az öntési folyamatok.

TV2 műsor - WPC kerítés és WPC teraszburkolat gyártási folyamata

TV2 műsorán: Hogyan és miből készül egy élenjáró minőségű WPC kerítéselem és WPC teraszburkolat...

WPC kerítésléc vagy WPC terasz vásárlása előtt áll? De nem tudja, melyik a jó minőségű WPC? Mindenkitől ugyanazt az általános marketig szöveget hallja? Olvassa el cikkünket és nézze meg a TV2 Nagyító műsorának adott interjunkat, hogyan és miből készül egy igazi minőségi WPC.

wpc történetéből a terragni testvérek

A WPC története

Mint tudjuk a WPC, azaz a fa-polimer kompozit nem más mint fa-anyag és műanyag ötvözete. Ezek az innovatív anyagok a fa természetes melegségét és esztétikáját ötvözik a műanyagok tartósságával és rugalmasságával, létrehozva egy olyan anyagcsoportot, amely sokoldalú és széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál. De honnan is jött?

WPC Debrecen

WPC Debrecen - Hivatolos WPC Royal Market viszonteladó - WPC Store

WPC Debrecen-ben? Igen! Örömmel jelentjük be, a mai naptól már elérhetőek a WPC Royal Market termékei Debrecenben is a WPC Store-nál. Ha eredeti és minőségi WPC burkolatot szeretene térjen be hivatalos viszonteldó partnerünkhöz!

Mi is pontosan az a WPC?

Mi is pontosan az a WPC?

A WPC a wood plastic composite angol kifejezés rövidítése, amelyből készülhet fa-műanyag kompozit alapanyagú burkolat vagy kerítésrendszer.