Rólunk

WPC Royal Market Kft.

Magyarország első márkavédett WPC termékeinek forgalmazása mellett, az első és egyetlen olyan cég vagyunk, akik mindent lefedő hármas garanciát nyújtunk. A WPC burkolat, kivitelezés és a kész termék jövőbeni utógondozás esetében is jótállást vállalunk. Ezzel biztosítva a hosszútávú elégedett együttműködést minden ügyfelünkkel, aki minket választott.

Az egyik legszélesebb minta és színválasztékkal rendelkezünk a piacon, hogy Ön is közelebb kerüljön álmai otthonának kialakításához.

Mindezek mellé folyamatosan törekszünk, hogy minden érdeklődőnk a legkedvesebb kiszolgálásban részesüljön. Ennek érdekében a vásárlás során ügyfeleink kizárólag a cég tulajdonosaival fognak kapcsolatba lépni.

Magyarországon elsők vagyunk az innovátor szerep felvállalásában. Ugyanis cégünk folyamatos fejlesztéseket végez a gyártóval szoros kapcsolatban, aminek köszönhetően cégünk folyamatosan fejlődik és rentábilisan működik.

 

Fő tevékenységi köreink

 • WPC import közvetlenül a gyártótól, aki számos ISO minősítéssel rendelkezik és folyamatos teszteket (UV-tesz, éghetőségi teszt, víz- és más egyéb teszteket) végez a WPC termékeken.
 • Régi és új WPC kerítések, WPC teraszok, WPC falburkolatok, WPC stégek, WPC kerti utak és WPC lépcsők generálkivitelezése hozzáértő, szakmai tapasztalattal rendelkező, megbízható társvállalkozó bevonásával.
 • Lakatos és kőműves munkák elvégzése, mint pl. úszókapu vagy tolókapu komplett vázszerkezete és automatizálása, kerítéslábazat – teraszalap építés.
 • Munkáink támogatása egyéb építőipari és mérnöki szolgáltatásokkal, példaként említve a felelős műszaki vezetést és ellenőrzést, beruházás bonyolítást, kiviteli tervkészítést.

 

Miért válassza a WPC Royal Marketet?

 • Magyarország első márkavédett WPC termékeit forgalmazó cége vagyunk 2023. júniusától.
 • Magyarország legszélesebb WPC kerítés profil- és szinválasztékával rendelkezünk, melyek 99%-a elérhető azonnal raktárkészletről.
 • WPC teraszburkolat rendszereink specifikáltak, a legtöbb rendszertartozékokkal rendelkezünk, ezáltal 99%-ban bármilyen helyszíni adottságokhoz igazíthatóak, telepíthetőek.
 • Szinte kivétel nélkül, minden ajánlatkészítés során, tervezőprogramban készített, költség- és anyagszükséglet optimalizálást végünk, ha minden adat és kisegítő információ rendelkezésre áll.
 • Mert országos lefedettségű értékesítéssel és kiszállítással foglalkozunk, 2022 tavaszától pedig az ország több pontján is jelen vagyunk, összesen 7 viszontértékesítő helyen.
 • Mert a szakmai tevékenységek elvégzéséhez az előírt szakmai jogosultságokkal rendelkezünk.
 • Továbbá a csapatunk több területen is tevékenykedik annak érdekében, hogy amit Ön elképzel azt cégünk a legjobb minőségben és elérhető áron meg tudja valósitani
 • Végül a tervezés és kivitelezés során cégünk legfőbb szempontja, hogy a kivitelezés harmóniában legyen a környezettel (épülettel, épületrésszel, kerttel, medencével), ne legyen domináns, hivalkodó, hanem egymás erősítésére, kiegészítésére törekedjen

 

Mire számíthat megkeresésünk esetén?

 • Megbízhatóság – megbízásainkat minden körülmény között jól megszervezetten, pontosan, felelősségteljesen teljesítjük.
 • Hozzáértés – a kivitelezéssel járó munkafolyamatok minden esetben irányitás és felügyelet mellett folynak, így a megrendelő részéről menetközben felmerülő kérdések és igények szakszerű kezelése és megoldása folyamatosan biztosított.
 • Igényesség, precizitás – munkánk legfőbb pillére a precizitás, az igényes és színvonalas kivitelezés, hiszen a megrendelő elégedettsége, öröme számunkra is fontos. A megvalósítás során ránk váró feladatok tehát nem csupán munkát jelentenek a csapatnak, hanem minden esetben egy újabb kihívást és szakmai tapasztalatszerzést is.
 • Rugalmasság – igyekszünk minden esetben rugalmasan kezelni a megrendelőnél menetközben felmerülő változásokat úgy, hogy az igény szakmai és minőségi csorbulás nélkül valósuljon meg.
 • Szervezőkészség – munkánk során elég gyakran szembesülünk előre nem látott, megoldásra váró helyzetekkel, melyeket a jó szervezőkészségünknek köszönhetően mindig sikeresen és eredményesen áthidalunk.
 • Gazdaságos szemlélet – csapatunk minden megrendelés esetében úgy dolgozik, mintha önmaguk részére történne a kivitelezés. A megvalósítás során a ránk bízott erőforrások mindig felelősségteljesen kerülnek felhasználásra, súlyos károkat, pazarlást nem okozva a megrendelő számára. Törekedünk a gazdaságos tervezésre, szervezésre és kivitelezésre.

 

Ha úgy gondolja, hogy cégünk felkeltette az érdeklődését és szívesen látná a részleteket kérjük, töltse ki az ajánlatkérő űrlapunkat vagy keressen meg minket e-mail-ben és felvesszük Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése érdekében.

Kapcsolatfelvétel