WPC falburkolat

Bevezetjük Önt, egy új innovatív anyag, a WPC falburkolat vagy más néven design falburkolat világába. A WPC falburkoló anyagaink három típusát különböztetjük meg: Co-extrudált, 3D famintás és hagyományos szálcsiszolt felületű. Bevezetésként négy szín közül tudnak válaszatni a kedves vásárlóink: Antarcit, világosszürke, dió, sötétbarna.

 Falburkolataink közzül, bármelyik típus használható, beltéri és kültéri dekorációs célra, mert egy igazán modern és divatos megjelenést biztosít minden felületen. 

Co-extrudált WPC falburkolat

3D famintás WPC falburkolat

Natúr WPC falburkolat

Ajánlatkérés

Kedves Érdeklődőnk!

Az árajánlat kérés során legyen szíves megadni:

  • a telepítendő terület nagyságát négyzetméterben és kiosztásra (AxB) is. 
  • A rendelkezésre álló fogadófelület típusát: beton, gyep, meglévő fa- és vasszerkezet.
  • Az elérni kívánt maximális vagy minimális rendszer magasságot.
  • A kiválasztott termék típusát és színét.
  • Lehetőség szerint a telepítendő területről csatoljon pár fotót az e-mailhez, ezzel is segíti a lehető legpontosabb árajánlatadást.
  • Egyéb információt, amit úgy gondol, hogy az árajánlatkérés szempontjából fontos lehet.
WPC falburkoló anyag ismérvei

 

IMG-20240201-WA0002
IMG-20240201-WA0000
IMG-20240201-WA0001

Az RM26-220 WPC falburkolat egy Co-extrudált termék, mely 60% faliszt, 30% HDPE és 10% egyéb összetevőkből áll. Mjad ezt a WPC anyagot bevonták egy design filmréteggel, mely 99.8% vízállósággal rendelkezik. Az RM20-155 termékcsaládunk gyártási technológiája teljesen megegyezik az RM20-140 termékcsaládéval, csak az eltérő kialakítása miatt alkalmazható falburkolatnak.

Színezettsége: Mesterséges színezékkel ellátott, ezáltal a választható színpaletta nagyon széleskörű, bármely otthonba könnyen beilleszthető. 

A termékeink felületének színe a természetes és 100%-ban újrahasznosított alapanyagok miatt nem teljesen egységes, szálanként, de akár szálon belül is lehet eltérés. A falburkolat felülete lamellás kialakítású, melynek köszönhetően design célokra is alkalmazható. Alkalmazható még továbbá, mellvéd, kerti házak, lábazatok, homlokzatok rész- vagy egész burkolására.

Elérhető azonnal készletről kettő méretben: 220x26x5800mm és 220x26x2900 mm

Négy színben érhető el: Antracit, világosszürke, dió, sötétbarna

WPC falburkolataink csak egyoldalú felhasználhatósággal rendelkeznek.

Felhasználása

A kültéri WPC falburkolatink nemcsak a lakosság részére ideális választás, hanem irodaházak, telephelyek, régi tárolók valamint közületi helyekre is egyaránt például: parkok, játszóterek, stadionok.

A telepítéshez szükséges kiegésztők: RM30-50 és RM60-60 WPC élzáró, Rozsdamentes A2 facsavarok, Horgonyzott önfúró lemezcsavarok.

 

A WPC falburkolat elsősorban WPC párnafára kell telepíteni, eltérően a teraszburkolat 30-35 cm-es középponti távolságtól. A falburkolatok esetében elegendő az 50-60 cm középponti távolságot tartani, a WPC párnafák telepítése során.

Ettől nagyobb távolság esetén a WPC falburkolat elemek hullámosra hajlamosak lesznek a hőtágulás során. 

A kültéri WPC falburkolat telepítése esetén, nem alkalmazunk rejtett rögzítő klipszeket, hanem a WPC kerítéstelepítés során alkalmazott ovál furatok elkészítésével és csavarkötéses rögzítési technikát alkalmazzuk a csavar átmérőjéhez igazítva. 

 

A teherbíró szereppel nem rendelkezik a WPC falburkolat, ami azt jelenti, hogy virágládát és egyéb súly nem képes hordozni.