WPC falburkolat

Bevezetjük Önt, egy új innovatív anyag, a WPC falburkolat vagy más néven design falburkolat világába. A WPC falburkoló anyagaink három típusát különböztetjük meg: Co-extrudált, 3D famintás és hagyományos szálcsiszolt felületű. Bevezetésként négy szín közül tudnak válaszatni a kedves vásárlóink: Antarcit, világosszürke, dió, sötétbarna.

 Falburkolataink közzül, bármelyik típus használható, beltéri és kültéri dekorációs célra, mert egy igazán modern és divatos megjelenést biztosít minden felületen. 

 

További kiegésztők

Co-extrudált WPC falburkolat

3D famintás WPC falburkolat

Natúr WPC falburkolat

Falburkolat kiegészítők

FID50 dübel

FID50 dübel

WPC falburkolat alátétprofil rögzítő dübel szigetelésbe

FID90 dübel

FID90 dübel

WPC falburkolat alátétprofil rögzítő dübel szigetelésbe

Ajánlatkérés

Kedves Érdeklődőnk!

Az árajánlat kérés során legyen szíves megadni:

  • a telepítendő terület nagyságát négyzetméterben és kiosztásra (AxB) is. 
  • A rendelkezésre álló fogadófelület típusát: beton, gyep, meglévő fa- és vasszerkezet.
  • Az elérni kívánt maximális vagy minimális rendszer magasságot.
  • A kiválasztott termék típusát és színét.
  • Lehetőség szerint a telepítendő területről csatoljon pár fotót az e-mailhez, ezzel is segíti a lehető legpontosabb árajánlatadást.
  • Egyéb információt, amit úgy gondol, hogy az árajánlatkérés szempontjából fontos lehet.
WPC falburkoló anyag ismérvei

 

IMG-20240201-WA0002
IMG-20240201-WA0000
IMG-20240201-WA0001

Az RM26-220 WPC falburkolat egy Co-extrudált termék, mely 60% faliszt, 30% HDPE és 10% egyéb összetevőkből áll. Mjad ezt a WPC anyagot bevonták egy design filmréteggel, mely 99.8% vízállósággal rendelkezik. Az RM20-155 termékcsaládunk gyártási technológiája teljesen megegyezik az RM20-140 termékcsaládéval, csak az eltérő kialakítása miatt alkalmazható falburkolatnak.

Színezettsége: Mesterséges színezékkel ellátott, ezáltal a választható színpaletta nagyon széleskörű, bármely otthonba könnyen beilleszthető. 

A termékeink felületének színe a természetes és 100%-ban újrahasznosított alapanyagok miatt nem teljesen egységes, szálanként, de akár szálon belül is lehet eltérés. A falburkolat felülete lamellás kialakítású, melynek köszönhetően design célokra is alkalmazható. Alkalmazható még továbbá, mellvéd, kerti házak, lábazatok, homlokzatok rész- vagy egész burkolására.

Elérhető azonnal készletről kettő méretben: 220x26x5800mm és 155x20x5800 mm valamint 2900 mm hosszúságban.

Négy színben érhető el: Antracit, világosszürke, dió, sötétbarna

WPC falburkolataink csak egyoldalú felhasználhatósággal rendelkeznek.

Felhasználása

A kültéri WPC falburkolatink nemcsak a lakosság részére ideális választás, hanem irodaházak, telephelyek, régi tárolók valamint közületi helyekre is egyaránt például: parkok, játszóterek, stadionok.

A telepítéshez szükséges kiegésztők: RM30-50 és RM60-60 WPC élzáró, Rozsdamentes A2 facsavarok, Horgonyzott önfúró lemezcsavarok.

 

A WPC falburkolat elsősorban WPC párnafára kell telepíteni, eltérően a teraszburkolat 30-35 cm-es középponti távolságtól. A falburkolatok esetében elegendő az 50-60 cm középponti távolságot tartani, a WPC párnafák telepítése során.

Ettől nagyobb távolság esetén a WPC falburkolat elemek hullámosra hajlamosak lesznek a hőtágulás során. 

A kültéri WPC falburkolat telepítése esetén, nem alkalmazunk rejtett rögzítő klipszeket, hanem a WPC kerítéstelepítés során alkalmazott ovál furatok elkészítésével és csavarkötéses rögzítési technikát alkalmazzuk a csavar átmérőjéhez igazítva. 

 

A teherbíró szereppel nem rendelkezik a WPC falburkolat, ami azt jelenti, hogy virágládát és egyéb súly nem képes hordozni.