WPC teraszok vásárlásának menete a WPC Royal Market-nél!

Cégünknél való vásárlás menete

WPC teraszok: – WPC teraszburkolatok – WPC élzárók – WPC párnafák – Kötőelemek széles profil és színválasztékban a WPC Royal Marketnél! Térjen be hozzánk, érdeklődjön az aktuális szállítási vagy termék kedvezményekről.

Bevezető

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogyan járunk el egy megkeresés során, amikor a vevő WPC teraszburkolat rendszert (WPC teraszburkolat – WPC párnafa – WPC párnafa lefogató dübel + csavar – Rejtett rögzítő klipszek – Rozsdamentes csavarok – WPC oldaltakaró) szeretne vásárolni. Ebben az esetben WPC teraszburkolat rendszerünk telepítése beton fogadófelületre történik. 

1. lépés – WPC teraszok – A megkeresés

A WPC Royal Market cégünk megkeresése többféle formában történhet. A megkeresési formák rangsorolása (Megkeresések népszerűségi sorrendje)

 • A weboldalunkon található telefonos elérhetőségek egyikén
 • A weboldalunkon található e-mail címen és ajánlatkérő-n
 • Ajánlás útján (Nálunk már vásárolt személyektől)
 • Facebook profilunkról
 • Instagramm profilunkról

A megkeresések számától függetlenül az esetek többségében a telefonos megkeresések 90%-át első hívás felvétele, 10% általunk kezdeményezett visszahívás teszi ki. Az e-mail és más „social media” alkalmazáson történő megkeresésekre 1-2 órán belül munkaidőben kivétel nélkül válaszolunk.

2. lépés – Információ gyűjtés (WPC teraszok referencia bemutatása)

Az információ gyűjtés szakaszban vásárlónk átad részünkre minden olyan információt és képfelvétel, ami releváns lesz számunkra a továbbiakban. A gyorsabb ügyintézés érdekében felsorolok néhányat amit kérni fogunk kivétel nélkül mindenkitől.

 • Pár fotó a burkolandó területről 
 • Egy skicc a burkolandó területről méretekkel
 • A megengedett maximális WPC rendszermagasság (erkély küszöb magassága, medence falának magassága stb.)
 • Milyen irányban szeretné a vásárló, hogy fusson a WPC teraszburkolat
 • A betonozás felülete, vastagsága és mekkora lejtéssel rendelkezik a terasz (A WPC párnafa szintezése végett)
 • Milyen határidővel szeretné a kivitelezést

3. lépés – Tervezés -Anyagszükséglet -Munkadíj

A harmadik lépés során „papír alapon” számolunk egy hozzávetőleges anyagszükségletet (NEM A MEGADOTT NÉGYZETMÉTER ALAPJÁN MINT SOKAN MÁSOK!!!) a WPC teraszburkolat rendszer telepítése során alkalmazandó szabályok betartása mellett. Illetve számolunk egy hozzávetőleges munkadíjat a megadott méretek alapján. 

A 3. fázisban készített anyagszükséglet és munkadíj általában vagy megegyezik vagy pedig +- 5-10% -al eltér a végső ajánlattól. A későbbiekben kiderül, hogy mit jelent a nekünk a végső (pontos) ajánlat. 

Az elkészített ajánlatot kiküldjük e-mail formájában a Kedves Vásárlónak, aki reagál, és tovább tudunk lépni a következő szintre. 

4. lépés -Ajánlat elfogadva – Az építőmérnök tervez

A 4. lépés során a velünk kapcsolatba álló Okleveles építőmérnök – Építési műszaki ellenőr személyesen méri fel a helyszínt (A méret hibák kizárva) vagy pedig a megadott méretek alapján (Mérethibák kockázata fenn áll) számítógépes tervező programmal méretarányosan megtervezi a – WPC teraszburkolat szálak kiosztását – WPC párnafa kiosztását – Oldaltakarási és élzárási területeket – WPC teraszburkolat szálak költséghatékony vágási tervét. 

A tervezésnek és helyszíni felmérésnek van egy díja, amit jóváírunk a vásárlás összegéből. Meg is mutatjuk, hogy nem csak a levegőbe beszélünk:

A tervrajzok elkészítését követően tudunk pontos végső ajánlatot adni mindenki számára. Továbbá a pontos és végső ajánlathoz csatoljuk a kiviteli terveket és vágási kalkulációt.

5. lépés – Vásárolt termékek kiszállítása – WPC teraszok rendszerben telepítése

A megrendelt termékeket a vásárlóval és kivitelezővel való egyeztetést követően kiszállítjuk és megkezdjük a WPC telepítést. Önnek nincs más dolga csupán megvárni a munkálatok végét és élvezni az eredményét. 

A folyamat leírva soknak tűnik, de a megkeresés és kiviteli terv elkészítése közt átlagban 3-5 munkanap telik el, a megkeresések számától függően. 

A fenti stratégia választásával Ön nem fog bosszankodni, hogy túl kevés vagy túl sok lett a megvásárolt anyag. 

Bővebb információkért keresse bizalommal csapatunkat a megadott elérhetőségeken. 

wpc-royal-market-wpc-teraszburkolat6-766x1024