WPC Royal Market - WPC Nyíregyháza - Hivatalos Viszonteladó Partner - WPC Home Kft.

Örömmel jelentjük be, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is elérhetőek a kiváló minőségű WPC kerítéseink és teraszburkolataink. A WPC Home Kft. viszonteladónk lett. Attila és Tamás, a két tulajdonos hozzánk hasonlóan az innováció és a minőség hívei, ezért gyorsan megtaláltuk a közös hangot és el tudtuk kezdeni a munkát.

A WPC Home 2021 nyara óta áll vásárlóik rendelkezésére - WPC Nyíregyháza. Nem csupán a WPC Royal Market, de saját márkás termékeikkel is találkozhatunk náluk. Sikerült felépíteniük az ország egyik legszélesebb termékpalettáját, így minden igényt képesek kielégíteni, legyen szó kerítésekről, burkolatokról, vagy korlátelemekről.

Belso_kepek_11

Miért érdemes éppen a WPC Home Kft. nyíregyházi szaküzletét választani?

Kelet-Magyarország legnagyobb helyben lévő raktárkészletük van. Termékeik közvetlenül a gyártótól érkeznek és számos ISO minősítéssel rendelkeznek, továbbá folyamatosan végeznek UV, éghetőségi, víz- és egyéb teszteket a termékeken.

A WPC Home palettája az egyik legszélesebb a piacon. Legyen szó kerítésről, vagy teraszburkolatról, itt mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. A WPC kerítésrendszerek többféle 2 és 3 dimenziós felületképzéssel, hézagos, vagy teljesen zárt kivitelben megtalálhatóak az üzletben, illetve minden egyéb olyan kiegészítő is, amire szükség lehet. Ilyenek például a WPC oszlopok, végzáró dugók, vagy a színezett rögzítő csavarok.

Kiemelten fontosnak tartják, hogy termékeik eredeti WPC-k legyenek. Az olcsóbb gyártmányú WPC-k helyett inkább a minőségi követelményeknek eleget tevő termékekre koncentrálnak, amelyeknek köszönhetően kiváló termékpalettával rendelkeznek.

Nyíregyházán a legnagyobb szín- és anyagtípus közül lehet választani. Saját raktárkészletük mellett folyamatosan bővülő 15.-20.000 m2-i raktárkészletről is rendelhetnek a vásárlók, ahol a gyorsaság és a rugalmasság is adott.

Munkatársaik széleskörű tapasztalattal bírnak a WPC termékek értékesítése és beépítése terén is. Készségesen segítenek az ötleteléstől kezdve, egészen a megvalósításig, legyen szó akár komplex teraszburkolati megoldásokról, vagy egyedi kerti ötletekről.

Köszönhetően a szoros kapcsolatnak a gyártóval, rendkívül gyorsan képesek reagálni az új trendekre és a piaci igényekre, így folyamatosan bővülő termékkínálatuk mindig naprakész.

A WPC Home Kft. tehát nem csupán termékeket értékesít, hanem teljes körű megoldásokat is kínál azoknak, akik szeretnének tartós, esztétikus és környezetbarát kivitelezést választani kertjükbe, vagy otthonukba. Küldetésüknek tekintik, hogy a WPC termékek mindenki számára elérhetőek legyenek, és az embereknek segítsenek abban, hogy valóra válthassák álmaikat.

WPC Nyíregyházi üzletük címe: 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 15. (a Pazonyi udvarban vannak, a Unix Autó mellett)

Terkep_wpc_home_nyiregyhaza