WPC kerítés Kaposvár – Viszoneladó partner! – Kapos Kapu Kft.

A WPC Royal Market Kaposváron! - WPC kerítés Kaposvár - Kapos Kapu Kft.

Egy remek hírrel tudunk szolgálni azok számára, akik Somogy megyében szeretnének WPC kerítést vagy WPC teraszburkolatot vásárolni. Nem kell többé, több száz kilométert utazni vagy levelezgetni-telefonálgatni álmai WPC kerítésének kiválasztásához…

Új hivatalos viszonteladó partneri kapcsolat jött létre a Kapos Kapu Kft. -vel – Kaposváron

Tekintse meg termékeinket (WPC kerítés Kaposvár – WPC teraszburkolat Kaposvár) a 7400 Kaposvár Guba Sándor utca 12. szám alatt, vagy keressék bizalommal a több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Ormándi Bélát, aki részletes tájékoztatást fog adni minden kedves vásárló számára.

Röviden a Kapos Kapu Kft-ről…

1998 óta foglalkozik kapu, kaputechnika, kapuautomatizálási eszközök kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, telepítésével és karbantartásával. Mindezek mellett saját lakatosüzemmel rendelkeznek, ahol a vásárlók igényei szerint elkészítik a kerítések, kétszárnyú – úszó vagy tolókapuk váz-szerkezetét többféle felületkezeléssel. 

Kapcsolatunk a kezdetektől….

Az első kapcsolatfelvétel a Kapos Kapu Kft-től 2021.04.14- én történt meg e-mail formájában, ekkor egy kisebb zárt rendszerű kerítésre érkezett az ajánlat kérés, melyet 4 nap alatt át is vettek a Budapest-i telephelyünkön. 

Majd ezt követően havi rendszerességgel jöttek email-es és telefonos megkeresések. Ekkor döntöttünk úgy, hogy leülünk tárgyalni arról, hogyan tudnánk kiépíteni egy viszonteladói partneri kapcsolatot. 

Miért a Kapos Kapu Kft.?

A Kapos Kapu Kft. mint a nevében is benne van kapuk és kerítések építésre specializálódott cég, akik mindig a vásárlók igényeit és minőséget tartják szem előtt, akár csak Mi a WPC Royal Market Kft.

Mivel a Kapos Kapu szakmai hozzáértése, szemlélete és célja azonos a Miénkkel, ezért döntöttünk kölcsönösen az együttműködés mellett. 

Miért a WPC Royal Market?

Erről kérdezzék majd Ormándi Bélát, aki szívesen elmeséli akár személyesen is ….

Veresegyhaz-kerites-1024x478