Nem csak a terasz esetében fontos, hogy tartós legyen a burkolat! Válasszon gondozásmentes kerítést!

Bevezető

Ha azt mondjuk, hogy WPC burkolat, a legtöbbeknek a terasz jut eszébe. Pedig az egyik legtartósabb kültéri burkolóanyag kerítés építéséhez is kiváló. És ahogy a terasznál, úgy a WPC kerítéselem esetében sem kérdés a hosszú élettartam. Illetve az sem, hogy nincs szükség rendszeres felületkezelésre. A WPC kerítéselem ugyanis minimális gondozást igényel.

Gondozásmentes kerítést keres?

A WPC kerítést hiába tűzi egy évben akár hónapokon át erős napfény, nincs szükség újrafestésre. Ellenben a fa kerítéssel, amit bizony rendszeresen ápolni kell. És akkor a víz okozta kártékony hatásokról nem is beszéltünk. A klasszikus fa kerítések esetében a csapadék is jelentősen ront az állagon. Ezzel szemben a WPC kerítéseknél nincs károsodás, akkor sem ha rendszeresen víz éri (Tisztításai is langyos szappanos vízzel történik). Ráadásul mindez annak ellenére történik, hogy nincs állagmegóvás.

Vagyis a WPC kerítéselem egyértelműen gondozásmentes kerítésnek tekinthető.

Arról nem is beszélve, hogy a WPC kerítés valójában fa hatású. Vagyis úgy kapunk fa stílusban készült kerítést, hogy nem kell tartanunk az állagromlástól. 

Ha a fa helyett a WPC kerítéselem választ, nem csak minőségbe fektet, hanem időt is vásárol magának. Nem mellesleg hosszú távon rengeteget spórol. Hiszen az állagmegóvó festésre szánt időt, a családjával, barátokkal és ismerősökkel töltheti. 

A WPC kerítés kétségtelenül egy gondozásmentes kerítés – Válassza a fa helyett a környezetbarát, 100 százalékban újrahasznosított anyagokból készült WPC kerítést! (LINK:Itt)

Tudjon meg többet! Keressen minket az elérhetőségeinken.

 

WPC Royal Market Kft. – Elérhetőségek