Teraszdeszka, amire ha lecseréli, jövőre garantáltan nem lesz gondja!

 

Ön tudta, hogy a festék, lazúr, teraszdeszka festés keresőszavak népszerűsége a január és március közötti időszakban hirtelen, ugrásszerűen 2-3x-ra nő?

A következő példa a „Lazúr” szókeresési mennyisége:

lazúr keresési mennyisége a neten

Ha Ön is ebben a cipőben jár, akkor érdemes elolvasni a cikket, milyen teraszdeszkára érdemes cserélni, ha nem szeretne többet keresgélni az interneten, hogy lehet olcsóbban hozzájutni a felújításhoz szükséges eszközökhöz.

Milyen eszközök lehetnek szükségesek a terasz felújításához?

Összeszedünk pár eszközt árakkal: (12 m2 teraszhoz)

Csiszolókorong, mely fúróra vagy flexre szerelhető: 5000 Ft
Lazúr: 25.000 Ft/ 5L – 3 rétegben
Fa-glett: 1200 Ft
Spakli: 1000 Ft
Csiszoló szivacs 200-as: 350 Ft

Összesen: 32.550 Ft – bruttó/12 m2 teraszdeszka felújítása

 

A fenti árat, ha visszabontjuk négyzetméter árra, akkor 2712 Ft/ m2 anyagköltséggel jár. Ami jobb esetben, ha nincs kitéve egész napos UV sugárzásnak, akkor kibír 2 évet körülbelül. Erre jön a saját szabadidő feláldozása, amit úgy vettünk észre, hogy nehezen áldozzák fel az emberek, ezért szakembert keresnek, aki megcsinálja helyettük. A szakember megfizetése a mai világban szintén nem olcsó mulatság, hisz a 3000-3500 Ft/m2 árat simán elkéri egy ilyen munkáért/ réteg (3 réteg ajánlott). Szóval, így már ott tartunk a terasz felújítás során, hogy 9000 Ft/ m2 munkaerő ára + 2712 Ft/ m2 anyagköltség.

 

De amit mi ajánlunk a keresgélés és szabadidő feláldozása helyett….. Az nem más, mint a WPC teraszdeszka. A WPC egy újrahasznosított anyagokból (fa-műanyag) készült kompozit anyag, ami rendkívül időtálló és így nem kell a tavaszt terasz felújítással kezdeni, hanem csak élvezni a gyönyörű és gondozásmentes teraszán töltött szabad idejét.

 

Most felvetődik a kérdés, hogy mennyibe kerül egy négyzetméter teraszburkolat, amit egyszer kell megfizetni és nem lesz gondja? Mivel minden terasz más és más adottságokkal rendelkezik, ezért nem szoktunk négyzetméter árat mondani, mert abból csalódás lehet… Ezért kérünk mindenkit, hogy küldje meg a méreteket és pontos ajánlatot adunk, milyen költségbe kerülne a WPC teraszdeszka anyag és munkadíj költsége.

 

Egy példa a fenti már említett 12 négyzetméteres teraszra:

  • Időtálló WPC teraszburkot és időtálló kiegészítőkkel: 280.000 Ft – bruttó
  • Telepítési költsége: 150.000 Ft

Összesen: 430.000 Ft –bruttó

 

A fenti díj csak egyszeri költség! Mely nem 1-2 évre szól, hanem legalább 10 évre! A fenti teraszfelújítási költség 2 évente 130.000 Ft körül mozog nagyon jó indulattal. Ha ezt lebontjuk éves szintre akkor 65.000 Ft. Ez az összeg 22.000 Ft-al drágább évente, mint a WPC teraszdeszka megvásárlása és lerakása szakemberrel éves szintre bontva!

 

Összegezve a fent leírtak: Egy régi fa teraszdeszka felújítási költsége éves szinten 22.000 Ft-al több, mintha egyszer megvásárolja a WPC teraszburkolat és élvezi 10 évig. Ha a WPC Royal Market-teraszburkolatot választja, akkor spórol önnek 10 év alatt legalább 220.000 Ft-ot! És még a 12 négyzetméternyi fa teraszburkolat árát nem is számoltuk…

 

Ha segítségre vagy még több tájékoztatásra van szüksége, keresse bizalommal csapatunkat a megadott elérhetőségeken.