Mi az ami úgy néz ki mint a fa? -WPC padló

Miért válasszuk a Fa helyett? – WPC padló

A Fa- műanyag kompozit (WPC= Wood- Plastic Composite) WPC padló rengeteg burkoló anyag alternatívája lett az elmúlt években, egyre több lakás és háztulajdonos választotta: teraszburkolatnak, medence fedésre, medence partokra, pergoláknak, falburkolatnak és járda burkolatnak egyaránt. 

Miért?

  • Hosszú évekig megtartja eredeti szerkezetét
  • Széles színválaszték
  • Nagyon kevés karbantartást igényel
  • Könnyen telepíthető (akár házilag is)
  • Többféle profil választék

WPC padlóburkolat (Fa- műanyag kompozit termékek) nedvességálló képessége rendkívül magas (0.6-3% között mozog), megjelenése természetes és fahatású, csúszásmentes, gomba és rovarálló. A  kompozit teraszburkolatot évről- évre egyre többen alkalmazzák a fa teraszburkolat helyett számos jó tulajdonsága miatt. Továbbá a fa burkolatok helyettesítése WPC burkolattal kevesebb fakivágást és műanyaggyártást vonz maga után (WPC: környezetbarát termék, újrahasznosított műanyagból HDPE és fából készült kompozitok). 

WPC padló – burkolat alternatívák

Ha Önnek még régi fa burkolata van…. Itt az ideje lecserélni WPC padlóra! Telepítése egyerűbb mint gondolná az ember! (Kérjen tanácsokat eladóinktól) Telepítése mindenképp szilárd burkolatra történjen fa- vagy fémszerkezet a megfelelő rétegrend kialakítása után. A legbiztonságosabb telepítési mód a beton fogadófelület, mely szintén képes hosszú évekig megtartani eredeti szerkezetét (nem süllyed meg megfelelő kivitelezés mellett, kisebb lehet a tágulása mint a fának vagy vasnak, illetve a dilatációs csavarok alkalmazásával ezen rossz tulajdonságot tudjuk enyhíti. Fontos továbbá a régi fa teraszburkolat lebontását követően a fa -fém vagy beton felület kezelése és szintezése. 

A fapadlók évről- évre való folyamatos kezelése (csiszolás-festés-lakkozás) helyett válassza Ön is a WPC teraszburkolatot. A fa teraszburkolat cseréjét követően nincs más dolga csak a szomszédokkal vagy barátokkal élvezni a szabadtéri grillezést, családi és baráti összejöveteleket. 

WPC padló -kész burkolat youtube videó (Kattintson a szövegre)