Mi az ami úgy néz ki mint a fa? - WPC padló

Miért válasszuk a Fa helyett?

A Fa- műanyag kompozit (WPC= Wood- Plastic Composite) WPC padló rengeteg burkoló anyag alternatívája lett az elmúlt években, egyre több lakás és háztulajdonos választotta: teraszburkolatnak, medence fedésre, medence partokra, pergoláknak, falburkolatnak és járda burkolatnak egyaránt. 

Miért?

  • Hosszú évekig megtartja eredeti szerkezetét
  • Széles színválaszték
  • Nagyon kevés karbantartást igényel
  • Könnyen telepíthető (akár házilag is)
  • Többféle profil választék

WPC padlóburkolat (Fa- műanyag kompozit termékek) nedvességálló képessége rendkívül magas (0.6-3% között mozog), megjelenése természetes és fahatású, csúszásmentes, gomba és rovarálló. A  kompozit teraszburkolatot évről- évre egyre többen alkalmazzák a fa teraszburkolat helyett számos jó tulajdonsága miatt. Továbbá a fa burkolatok helyettesítése WPC burkolattal kevesebb fakivágást és műanyaggyártást vonz maga után (WPC: környezetbarát termék, újrahasznosított műanyagból HDPE és fából készült kompozitok). 

Burkolat alternatívák

Ha Önnek még régi fa burkolata van…. Itt az ideje lecserélni WPC padlóra! Telepítése egyerűbb mint gondolná az ember! (Kérjen tanácsokat eladóinktól) Telepítése mindenképp szilárd burkolatra történjen fa- vagy fémszerkezet a megfelelő rétegrend kialakítása után. A legbiztonságosabb telepítési mód a beton fogadófelület, mely szintén képes hosszú évekig megtartani eredeti szerkezetét (nem süllyed meg megfelelő kivitelezés mellett, kisebb lehet a tágulása mint a fának vagy vasnak, illetve a dilatációs csavarok alkalmazásával ezen rossz tulajdonságot tudjuk enyhíti. Fontos továbbá a régi fa teraszburkolat lebontását követően a fa -fém vagy beton felület kezelése és szintezése. 

A fapadlók évről- évre való folyamatos kezelése (csiszolás-festés-lakkozás) helyett válassza Ön is a WPC teraszburkolatot. A fa teraszburkolat cseréjét követően nincs más dolga csak a szomszédokkal vagy barátokkal élvezni a szabadtéri grillezést, családi és baráti összejöveteleket. 

WPC padló -kész burkolat youtube videó (Kattintson a szövegre)