Gondozásmentes kerítést akarok Én is!

 

Az elmúlt pár évben, rengetegen szeretnék a régi kerítésüket vagy felújítani teljes körűen vagy csak a kerítésen lévő burkolatot szeretné cserélni gondozásmentes kerítésre. Az megfelelő és elérhető burkolat keresése során a fa-műanyag kompozit kerítések kiváló választásnak bizonyulnak, mivel ezek az anyagok ötvözik a fa természetes megjelenését a műanyag tartósságával. A gondozásmentes kerítés kiválasztásakor az alábbi előnyöket vegyük figyelembe:

 1. Időtállóság: Az igazi gondozásmentes kerítések ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem rothadnak, nem korhadnak, és nem támadják meg a kártevők, mint például a hangyák vagy a termeszek.
 2. Karbantartás mentesség vagy minimális karbantartás: Az igazán gondozásmentes kerítéseket nem kell évről évre csiszolni, lazúrozni, festeni. Elegendő alkalmanként megtisztítani őket enyhe vízzel, vagy a kiírt garanciaidőt és élettartamot fokozó szereket használni, impregnálni, ami gyerekjáték.
 3. Környezetbarát: Ha lehetőségünk van, abban az esetben olyan terméket válaszunk, amely nem mesterséges anyagokból készült, mint szénacél és társai. Mivel az előállítási folyamat nem túl környezetbarát, több kémiai eljáráson és káros összetevő szabadulhat fel a gyártás során.
 4. Széles design választék: A fa-műanyag kompozit termékek széles szín és profilválasztéka érhető el, így könnyen beilleszthető bármilyen ház, kerítés vagy terasz stílusába.
 5. Egyszerű telepítés: Számos gondozásmentes kerítés, de leginkább a WPC kerítés telepíthetősége könnyed, hiszen javarészt komplett otthon is összeszerelhető rendszerekben kapható.

Mit vegyünk figyelembe a gondozásmentes kerítés kiválasztásakor?

 • Forgalmazó ajánlásai
 • Termék specifikáció
 • Valós felhasználói vélemények
 • Telepítési útmutató részletessége
 • Szakmaiság

És ha ez még nem volt elég a döntéshez, akkor a legfontosabb szempont a költségmegtakarítás:

 • Ha kerítés felújításról vagy új kerítés építéséről van szó, akkor a lakástulajdonosok a legköltséghatékonyabb és alacsony karbantartást igénylő megoldást szeretnének. A gondozásmentes kerítések árkalkulációja, elsőre lehet drágának fognak tűnni. Ez azért van, mert az alacsony karbantartást igénylő kerítések alumíniumból, vinilből vagy WPC-ből készülnek, aminek drágább az előállítása, hogy élettartamuk legalább egy évtizedre szóljon.

 

Összegezve az egészet: A kompozit termékek, azok az alacsony karbantartást igénylő kerítések közé tartoznak, amelyek ár-érték arányban több ember számára elérhető, amellett, hogy a szélesebb szín- és profil választékkal rendelkezik az alumíniummal kerítéssel szemben. A WPC kerítések 7 színben, 2 és 3 dimenziós famintával, szálcsiszolt felülettel, kefézett felülettel, hagyományos réses és zárt rendszerben is kaphatóak.

Referenciák:

gondozasmentes-kerites-1gondozasmentes-kerites-2gondozasmentes-kerites-3
 

 

Ha maradt esetleg megválaszolatlan kérdése keresse bizalommal a WPC Royal Market csapatát.