Fa- műanyag kerítés (WPC) – Az új trend! Exclusive megjelenés otthonában!

Fa- műanyag kerítés avagy más néven a WPC kerítés. A WPC egy angol nyelvű rövidítés= Wood Plastic Composite (Fa- műanyag keveréke). Olvassa el cikkünk, hogy miért válassza az egyre felkapottabb WPC kerítést otthonába. 

Különböző típusú Fa- műanyag kerítés – Mindenki kertjéhez „testre szabható”!

A WPC Royal Market különböző típusú és méretű WPC kerítés elemekkel és rendszerekkel várja vásárlóit.  Kerítéseink divatos és modern kialakítása miatt bármilyen udvarhoz – házhoz alkalmas. Telepítése rendkívül egyszerű, nincs szükség speciális megmunkálási eszközökre. Az egyedi gyártás és színkeverés lehetővé teszi a hagyományos fa kerítések utánzatát, hosszabb élettartammal. Termékeink közt megtalálható a hagyományos réses és zárt kerítés rendszerek több színben és méretben. 

Kiváló minőség – Tartósság – Pihenés garancia

A környezetet kímélő WPC kerítés termékeink 100%- ban újrahasznosított farostból, és újrahasznosított nagy sűrűségű és szakító szilárdságú (HDPE) műanyagból készül. A kerítéselemek gyártása során a fa és műanyag előnyeit ötvözték, így festés és más egyéb karbantartás nélkül hosszú évekig díszeleghet kertjében. Az egyenlet így szól: WPC kerítés = Környezetvédelmi anyag, mely ellenáll a kártevőkkel és rohadással szemben, így legalább 10 évig élvezheti a nyugalmat kerítés csiszolás és festegetés nélkül. 

Fa- műanyag kerítés (WPC) – Magánélet védelmi garanciával!

WPC termékeink között megtalálható az erősített RM21-169 és könnyített RM21-325 WPC kerítés elemek és rendszerek. Ezen kerítéseinkhez tartozik továbbá: WPC oszlop, WPC oszlopfedő, oszloptartó vas és támasztóvas. Ha Ön nem szeretné magánéletébe beengedni az utcáról vagy szomszédos telekről nézelődőket, akkor kiváló választás mindkét termék.

Telepítése nagyon egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet és megmunkálási szerszámokat, csupán elegendő a telepítési szabályokat betartani. A WPC kerítés elemeinket úgy tervezték, hogy nút-oltak és ezáltal könnyen egymásba csúsztathatóak (ráadásként gumikalapáccsal egymásba „ütni”). Ezáltal a kerítés rendszer könnyen összeállítható. Továbbá védelmet nyújt a házi állatok és más idegen állatok könnyed ki- és bejárását az udvarunkra. 

Fizikai -Környezeti és Megjelenési jellemzők

Fizikai jellemző: Letisztult, divatos és exclusive megjelenés mellett WPC kerítés elemeink kiváló hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek. Éghetőségi mutatója a fával szemben jóval kedvezőbb értékeket mutat, a kompozit termékhez hozzáadott égésgátlóknak köszönhetően. 

Környezeti jellemző: A 100%-ban újrahasznosított anyagösszetétel mellett a WPC kerítések nem bocsátanak ki magukból formaldehidet és más illékony termékeket. Lásd: Festék – nitro vagy lakbenzin higító, melyet a fa vagy vas kerítések karbantartásához alkalmazunk. 

Megjelenési jellemző: Méreteit tekintve nincs ingadozás a szélességben és vastagságban. Nincs görcs, melyek idővel kiesnek vagy pont oda esnek ahol csavarkötést szeretnénk alkalmazni. Fa- műanyag kerítés elemeink szélesebb színválasztékban elérhető a környezetre káros anyagok használata nélkül. 

Szolgáltatásaink

  • Ingyenes termékminta
  • Kedvezményes kiszállítás
  • Térítésmentes helyszíni felmérés (Budapesten és 15 km-es vonzáskörzetében)
  • Folyamatos árukészlet 
  • Ingyenes tanácsadás

Ha bármi kérdése merült fel WPC termékeinkkel vagy kivitelezéssel kapcsolatban, keresse bizalommal csapatunkat a megadott elérhetőségeken.

Kövessen minket Facebook-on és instagram-on (wpcro), ne maradjon le legfrissebb híreinkről és akcióinkról.