A Büntetés-végrehajtási Intézet Oktatási Központja is a WPC Royal Marketet választotta!

WPC kerítés készítés a Büntétés-végrehajtási Intézetnek!

Első körben ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Büntetés-végrehajtási Intézet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központnak, hogy bizalmat szavazott nekünk és cégünket választotta az utcafronton lévő kerítésszakaszuk teljes felújításához.

1. Kapcsolatfelvétel

 • A kapcsolatfelvételre még tavaly év végén került sor e-mail formájában, majd azt követően folyamatos egyeztetések kísérték a meglévő kerítés felújításával járó – WPC kerítés készítés – átalakítás részleteit, az esetlegesen felmerülő „meglepetések” elkerülése érdekében. A konzultációk során a megrendelő részéről az alábbi igények merültek fel:
 • A meglévő kétszárnyú nagykapu és a mellette lévő kiskapu teljesen új vasszerkezetének elkészítése és telepítése.
 • A már meglévő tolókapu egész szerkezetének cseréje (úszószerkezetű kapura) automatizálással.
 • A WPC kerítéselemek és WPC oszlopok méretre vágása és telepítése.

 

2. Termékválasztás

A büntetés-végrehajtási intézmény igényeihez mérten bemutattuk a számukra legoptimálisabb termékünket. A választás egy hagyományos, szálcsiszolt WPC kerítéselemre (RM20-140 típusú) esett, antracit színben, illetve hozzá azonos színű WPC kerítésoszlopra és oszlopfedőre. (Ezen termékeink együttese alkot egy komplett kerítés rendszert)

 

3. WPC kerítés készítés - Kiviteli terv

Következő lépésként – a kapcsolatfelvételi e-mailben megírt méretek alapján – a WPC kerítés készítés-hez elkészítettünk egy pontos kiviteli tervet, mely tartalmazta a WPC kerítés oszlopok kiosztását, a WPC kerítéselemek méretét és az elemek közötti hézagokat.

 

4. Mindent átfogó árajánlat

Az összes szükséges információ birtokában összeállítottunk egy komplex – a megrendelő igényeihez és elképzeléseihez igazodó – mindent átfogó árajánlatot, az alábbi tartalommal:

 • Régi fémkerítés bontása.
 • A kerítés lábazat egy részének bontása.
 • A meglévő kétszárnyú nagykapu és a mellette lévő kiskapu teljesen új vasszerkezetének elkészítése és telepítése.
 • A már meglévő tolókapu egész vasszerkezetének cseréje, úszószerkezetű kapura.
 • Úszókapu automatizálása, 2 db távirányítóval, egy pár infra-sorompóval. (Az áram kivezetése a kapuvonalhoz)
 • WPC kerítés készítés tartozékai: a WPC oszloptartó és WPC kerítéselem támasztóvasak gyártása, horgonyzása, kiszállítása és telepítése.
 • A WPC kerítéselemek és WPC oszlopok méretre vágása és telepítése.
 • WPC oszlopfedők ragasztása.

A BVOTRK részéről e feladatra kijelölt – már az első pillanatban is szimpatikus és hozzáértő –  osztályvezető az árajánlatunk áttanulmányozását követően felvette velünk a kapcsolatot a további lépések tekintetében.

Ezt követően a kivitelezők által 1 héten belül megtörtént a felújításra váró kerítés helyszíni felmérése és az adatok ismeretében a frissített és a végleges ajánlat megküldése, melynek elfogadására még aznap sor került. A régi fémkerítés, a kerítés lábazatának bontása valamint az úszókapu automatizálásához szükséges áram kivezetése a megrendelő feladata volt. E munkafolyamatokat a BVOTRK házon belül oldotta meg, segítve ezzel is a közös munkát.

 

5. Kivitelezés

A koordinátorokkal történő jó és gördülékeny együttműködésnek köszönhetően – még tavaly év végén fennakadás nélkül megvalósult, így cégünk sikeresen eleget tudott tenni az intézmény kérésének és a vállalt feladatnak.

A végeredmény pedig egy modern, környezetbarát és időtálló kerítés lett Pilisszentkereszten.

 

5+1. A meglepetés

A ránk eső választás nemcsak egy leendő nagy ügyfél lehetősége miatt volt számunkra nagy öröm, hanem azért is, mert a cégünk elnyerte egy társszerv bizalmát. A WPC Royal Market Kft. tulajdonosai és egyben tagjai (jómagam Magyar Imre és édestestvérem Magyar Norbert) ugyanis több mint 10 éve szolgálnak a rendvédelem területén – akik emellett nem féltek belevágni egy új kihívásba és, ami a koordinátor(ok)ra is meglepetéssel hatott – ezért a felkérés még megtisztelőbb volt.

 

Köszönjük a BVOTRK-nak, valamint a kivitelezést koordináló kollégáknak ehhez az „úthoz” való bizalmat, mellyel hozzájárultak a kevesebb fakivágáshoz és kisebb ökológiai lábnyomhoz a világunkban.