termék paraméterek

Mellerud - WPC tisztítószer (1 L)

Rövid termék leírás

WPC tisztítószer a piszkok, lerakódások és más szennyeződések eltávolítására

Termék ára

(1000 ml) 3 000FT+ÁFA (Bruttó: 3 810Ft)

Részletes leírás

Termék információk

Hatékonyság

Tisztít és megszünteti az elszürkülést, mélyrehatóan eltávolítja a piszkot, lerakódásokat és más szennyeződéseket a WPC felületéről. WPC teraszok és WPC kerítések tisztítására egyaránt alkalmazható. A használat módjától függően megőrzi vagy eltávolítja a természetes patinát. Nem támadja meg a felületet.

Használat

A szennyeződés nagyobb darabjait seprűvel távolítsuk el a felületről.

  • Karbantartó tisztítás, az időjárás okozta szürke patina megőrzésére: kb.: 100 ml tisztítószert keverjen 5 l meleg vízbe. Szivaccsal vagy ronggyal egyenletesen hordja fel a felületre. Rövid ideig hagyja hatni, majd a szokásos módon mossa le.

  • Alaptisztítás, makacs szennyeződéshez vagy a WPC eredeti színének visszanyeréséhez: a tisztítószert hígítatlanul  közvetlenül a száraz felületre vigye fel, és egy szivaccsal vagy ronggyal oszlassa el egyenletesen. Kb. 20 percig hagyja hatni, közben ne hagyja megszáradni. A szer ismételt felvitelével tartsa nedvesen. Kefével erősen sikálja le. A szálcsiszolás irányában haladjon a kefével. A munka végén bő tiszta vízzel öblítse le és hagyja száradni.

Figyelemfelhívás

A kompozit anyagoknál nagymosású mosó nem, vagy csak nagyon alacsony nyomásra állítva használható. A WPC felületéről a makacs foltokat finom csiszolópapírral lehet eltávolítani. A kopott vagy időjárás által károsított felületeket száradás után az anyag tulajdonságaitól függően kezeljük WPC ápolóolajjal. A használat előtt mindig ellenőrizze az anyagok összeférhetőségét egy nem feltűnő helyen végzett próbával!

Lejárati idő: A gyártástól számított 10 év.