Időtálló elegancia – ismerje meg a WPC Royal Market x Terasztető-Mester professzionális pergola és előtető rendszerét

Megbízható és hozzáértő előtető, pergola kivitelező csapatot keres?

Saját tervezésű és gyártású, svéd alumínium alapanyagokból készült, időtálló és elegáns pergolákat, előtetőket építünk

Nem tudja, hogyan kezdjen neki az előtető, pergola kiépíttetéséhez? Forduljon hozzánk: egy díjmentes konzultáció keretében minden kérdését megválaszoljuk!

WPC ROYAL MARKET
pergola

Nem szeretne több millió forintot kockázatni egy kókány pergola, előtető kivitelezéssel, igaz? Esetleg tart attól még, hogy:

előtető
Idővel beázik

Egy rosszul megépített pergola, vagy előtető könnyen beázhat, ami a teljes szerkezet állagának romlásához, és idővel jelentős javítási költségekhez vezet. A mi egyedi megoldásunk egy garantáltan időtálló végeredmény, ami 20 év múlva is ki fogja tudni szolgálni, javítási költségek nélkül.

Előtetők
Idővel deformálódik, kilyukad

A fából, vagy acélból készült pergolák, előtetők idővel veszítenek a formájukból. A fa zsugorodik, repedezik, míg az acélból épített változatok rozsdásodni kezdenek, ami nem csak esztétikailag csúnya, de ki is lyukad az anyag. A Terasztető-Mester svéd alumínium alapanyagainak köszönhetően pergoláinknál, előtetőinknél ez nem fordulhat elő.

Alumínium pergola
Csúnya lesz

Ha nem egy szakképzett kivitelező építi meg a pergolát, előtetőt, vagy éppen az alapanyagokon próbál spórolni a szakember, úgy a végeredmény esztétikailag képtelen lesz visszaadni azt az összképet, mint amit Ön megálmodott. Ne felejtse: minden nap látni fogja, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan néz ki.

Miért válassza egyedi gyártású pergoláinkat, előtetőinket? Íme 10+1 érv

1. Bemutatjuk a WPC Royal Market x Terasztető-Mester saját gyártású alumínium pergoláinkat, előtetőinket:
nagyon sokféle előtetővel, pergolával dolgoztunk a múltban. Mindenhol láttuk az előnyöket és a hátrányokat. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk saját megoldásunkat, amelybe csak a pozitív tapasztalatokat tesszük bele.
2. Időtállóság mindenek felett:
az alumínium anyagszerkezetnek köszönhetően pergoláink, előtetőink kiváló hő- és ütésálló képességgel rendelkeznek. A polikarbonát fedőrendszer rugalmassága mellett nehezen karcolódik és törik, sőt, valamennyire hangszigetelő is. Egyáltalán nem rozsdásodnak, mint a hagyományos acélból készült változatok, és nem rohadnak, repednek, mint a fából épített társaik.
3. Kifinomult elegancia már a bejárat előtt:
megjelenésükben letisztultságot és eleganciát sugároznak megoldásaink. Mi kizárólag olyan pergolákat, előtetőket építünk, amelyekre mi és Ön is azt tudjuk mondani: ez igazán jól néz ki.
4. Élvezze a nyarat hőguta nélkül:
a legtöbb itthon felépített pergola, előtető alatt a tikkasztó forró nyári napokon egyszerűen hőgutát tud kapni az ember. Ennek az oka az, hogy a hagyományos építmények egyszerű UV szűrővel rendelkeznek. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor tengerparton áll 35 fokos melegben, felhőtlen időben: a napsütés égeti.
5. Kiegészítőkkel is felszerelhető:
szeretne világítást pergolája, előtetője alá? Esetleg egy profi elektromos árnyékolástechnikával biztosítaná a még magasabb komfortérzetet a napsütésben? Fűtéssel vértezné fel új helyiségét, hogy a farkasordító hidegben is kellemesen érezze magát otthonának ajtaján túl? Semmi gond: Ön kigondolja, mi beépítjük.

Szeretne többet megtudni a professzionális WPC Royal Market x Terasztető-Mester alumíniumból készült előtető-, pergola rendszereinkről? Kérjen díjmentes konzultációt most!

6. Közel korlátlan színvilág:
pergoláink, előtetőink a RAL színskála bármely árnyalatában tudnak pompázni. Segítünk kiválasztani az Ön ízlésének legmegfelelőbbet, sőt, még a fedőt is többféle változatban tudja kérni: víztiszta, opálos, bronz, vagy akár füst színben is.
7. Tisztaságot hagyunk magunk mögött:
sajnos sok építőipari vállalat „csak” elvégzi a munkáját, majd továbbáll. Mi ezzel szemben abban hiszünk, hogy megrendelőink maximális elégedettsége érdekében 100%-ban rendet kell hagyjunk magunk után. Felsöprünk, porszívózunk, ablakot pucolunk, ha kell, hogy az általunk elvégzett munka után ne maradjon Önnek semmilyen teendője új pergolájával, előtetőjével, csak annyi, hogy élvezze.
8. Specialistákat találtunk:
mi nem értünk mindenhez. Csapatunkat azonban bővítettük olyan szakemberi gárdával, akik kizárólag pergolákkal, előtetőkkel foglalkoznak. Gondoljon bele, mennyivel több tapasztalatot tud gyűjteni egy ilyen gárda, mint az, aki 10 másik tevékenységgel is foglalkozik. És ami talán a legfontosabb: mi speciális, problémásabb helyzeteket is meg tudunk oldani.
9. Őszinték vagyunk:
nem szeretnénk minden munkát elvállalni. De amit elvállalunk, azt 200%-os odafigyeléssel, profizmussal és igényességgel csináljuk meg.
10. 10 év garanciát kínálunk:
vannak olyan telepítőcégek, akik a garanciát emelik ki, mint fő érv. Nekünk van emellett még 10 másik is, de azt is tudjuk, hogy mennyire fontos ennek megléte. Olyannyira bízunk a saját technológiánkban, hogy 2-3-5 év helyett egyenesen 10 év garanciaidőt kínálunk.
+1: Úgy dolgozunk, mintha a sajátunk lenne:
imádjuk, amit csinálunk és értünk hozzá. Az a legfőbb célunk, hogy minél több igényes és tartós pergola, előtető nyújtson örömöt a hazai családoknak. Ön is közéjük szeretne tartozni?

Felmerültek kérdései, vagy szeretne ajánlatot kérni? Kattintson most és vegye igénybe díjmentes konzultációnkat!

Mi a különbség a fából, acélból és alumíniumból készült pergolák, előtetők között?
Kattintson ide!
Az acél, fával és egyéb fémmel szemben a mi rendszerünk semmilyen gondozást nem igényel - egyszer összerakjuk és készen van. A felületét elektrosztatikus porfestéssel kezeljük, melynek köszönhetően nem kell a későbbiekben sem csiszolni, sem pedig újra festeni. Nem rohad, nem tekeredik, repedezik. Ráadásul mechanikai behatás nélkül rögzítjük az elemeket – fúrás, szögelés, tárcsás lehúzás nélkül.

Ezt mondják azok, akik már minket választottak

"Csakis a prémium minőségű, milliméter pontosan illeszkedő termékeket alkalmaznak"
Alumínium előtető
T. Tibor
Megrendelő
"Mert a Terasztető Mester és WPC Royal Market egy ismert, megbízható márka már a piacon"
terasz előtető
Gábor
Megrendelő
Mennyibe kerül a saját gyártású, alumíniumból készült pergola, előtető telepítése?
Kattintson ide!
Nálunk nincsenek rejtett költségek: van egy fix ára a rendszernek, és egy a telepítésnek. Azt látjuk, hogy picit drágábbak vagyunk, mintha sima fából valósíttatná meg elképzeléseit, azonban hosszú távon bőven jobban jár, hiszen nem kell karbantartania, újra és újra kezelnie, javítania. Az egyéb anyagokból készült változatokhoz képest nagyjából egyforma a végösszeg, de várhatóan tartósabb és szerintünk elegánsabb, esztétikusabb lesz a végeredmény.

Felkeltettük érdeklődését? Vegye Igénybe díjmentes konzultációnkat!

Profession Alu Pergola - Árlista

alumínium előtető

A fenti árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák. A folyamatos deviza árfolyamváltozás miatt, az ár változásának jogát fenntartjuk. A kivitelezés díja minden esetben egyedi, helyszíni felmérés alapján kerül meghatározásra.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációhoz.

Elérhetőségek

Térkép

Megközelíthetőség: Haladjon a Gyömrői úton Vecsés irányába, majd a “Sárkány Center bejáratát” megelőző kanyarodósávba soroljon be. A besorolást követően az 1. kapu “HTS Group szerviz” feliratú kapuban kanyarodjon be. A bejárattal szembeni 10. sz. raktárépület a WPC Royal Market Kft.

Kövessen minket

Árajánlat kérés