Fémszerkezet gyártás

Bejárati kis- és nagykapuk, úszó- és tolókapuk (automatizálás)

Cégünk a WPC teraszburkolatok és WPC kerítéselemek értékesítése mellett foglalkozik még fémszerkezet gyártás, bontásával és tervezésével.

Ha Ön a meglévő kerítését vagy teraszburkolatát nem csak lecserélni szeretné, hanem azok teljes bontását és annak újjáépítését tervezi, válasszon minket. Ossza meg velünk elképzeléseit és szakavatott csapatunk megtervezi és kivitelezi azt a lehető legköltséghatékonyabb módon.

A fémszerkezeteket igény szerint lehet kérni előre egyeztetett szín alapján szinterezéssel (porfestés), illetve hagyományos festéssel.

A kerítés építés vagy teraszburkolatok kivitelezés során felmerülő lakatos munkálatok Cégünknél az alábbi módon történik. Ön felveszi velünk a kapcsolatot, majd átadja részünkre az összes releváns információt az elképzelt kerítésről, medencepartról, teraszról….. Majd ezt követően e-mail formájában kérni fogunk méreteket és képeket a telepítés helyszínéről. A megkapott információk alapján szakembereink készítenek egy részletes árajánlatot ( anyagdíj, munkadíj, kiszállási díj stb.) 1-2 munkanapon belül, melyet megküldünk az Ön részére. Az árajánlat elfogadását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, időpont egyeztetés miatt a személyes helyszíni felmérés ügyében.

Ha Ön nem szeretne élni, az e-mailes ingyenes árajánlattal, hanem személyesen szeretné elmondani elképzelését, arra is van mód kiszállási díj ellenében. Ezen díjakat minden esetben a szakembereink adják.

Felhasználási javaslat: Bejárati kis- és nagykapuk fémszerkezete, úszókapu teljes fémszerkezete, lebegő- és magas terasz fémszerkezete.

Fémszerkezet gyártás - Referencia képek

– WPC zárt kerítéshez fémszerkezet gyártás – teljes körű kivitelezés

Személyes helyszíni felmérés – Ingyenes árajánlat – Bontás – Fémszerkezet gyártás – Fémek felületkezelése – WPC telepítés

– Komplett kerítés vázszerkezet készítés
(Bejárati kis- és nagykapuk, kerítésmezők)
– Kapuk automatizálása
– WPC kerítés elemek telepítése

– WPC teraszrendszer horgonyzott fém fogadó felülete
– Kivitelező: Kovács Csaba

Komplett kerítések vasszerkezetének építése – felületkezelése

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációhoz.

Elérhetőségek

Térkép

Megközelíthetőség: Haladjon a Gyömrői úton Vecsés irányába, majd a “Sárkány Center bejáratát” megelőző kanyarodósávba soroljon be. A besorolást követően az 1. kapu “HTS Group szerviz” feliratú kapuban kanyarodjon be. A bejárattal szembeni 10. sz. raktárépület a WPC Royal Market Kft.

Kövessen minket

Árajánlat kérés