WPC Royal Market Kft.

Cégünk a WPC Royal Market Kft. 2020-ban alakult, amely családi és baráti kapcsolatokból összetevődő fiatal, lendületes csapat. Vállalkozásunk azért jött létre, hogy az egyre elterjedő WPC termékek mindenki számára megvásárolható legyen.

Csapatunk több területen tevékenykedik annak érdekében, hogy amit a vevő elképzel azt Mi a legjobb minőségben, sokak számára elérhető áron meg tudjuk valósítani külső beavatkozás nélkül.

A WPC Royal Market Kft. tevékenységi körébe tartozik a termék országos lefedettségű értékesítése és kiszállítása. Emellett foglalkozunk régi kerítések felújításával, bontásával, illetve a bontást követően az új kerítés megépítésének kivitelezésével. Ezáltal a vevő egyszerre egy helyen többféle minőségi szolgáltatást (kőműves, lakatos, WPC telepítő) kaphat igényeihez mérten.

Magyar Imréné

Ügyvezető igazgató

wpc royal market logó- barna

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációhoz.

Elérhetőségek

Térkép

Megközelíthetőség: Haladjon a Gyömrői úton Vecsés irányába, majd a “Sárkány Center bejáratát” megelőző kanyarodósávba soroljon be. A besorolást követően az 1. kapu “HTS Group szerviz” feliratú kapuban kanyarodjon be. A bejárattal szembeni 10. sz. raktárépület a WPC Royal Market Kft.

Kövessen minket

Árajánlat kérés