Telepítési és használati útmutató

Az oldalon leírt WPC lerakási útmutató teljes szöveges és képi tartalma, a WPC Royal Market Kft. tulajdonát képzi, így annak másolása vagy módosított felhasználása üzleti célra nem engedélyezett!

WPC lerakási útmutató - Biztonsági szabályok

WPC elemek és tartozékok

WPC elemek szállítása - rakodása

wpc szállítás

WPC elemek szállítása

Az elemek szállítását a két métert meghaladó szálhosszúság esetén legalább két ember végezze

Az elemek tárolása felhasználás előtt

A WPC teraszburkolat vagy kerítéselem tárolása a felhasználásuk előtt vízszintes és egyenletes talajon történjen, a vetemedés elkerülése érdekében.

wpc használata

WPC használata

A teraszburkolataink terhelhetősége: 347 kg/ m2 abban az esetben, ha a WPC burkolat teljes felülete alá van támasztva (Nem 30 cm-ént). A WPC teraszburkolataink alkalmasak közületi helyekre és lakossági felhasználásra egyaránt. Nem ajánlott: gépjárműbeállók kialakítására.

WPC lerakási útmutató - Követelmények

wpc elem telepítés
wpc toldás
wpc élzárás

WPC tisztítás - Telepítést követően

wpc tisztítás

Az fent leírt WPC lerakási útmutató nem teljeskörű! A WPC telepítést megelőző munkálatok is nagyon fontosak, hogy hosszú ideig tartós maradjon a burkolat. A teljes WPC telepítésről kérjen bővebb információkat. Nyitvatartási időben bármikor állunk vásárlóink rendelkezésére.

 

Köszönjük a figyelmet! 

 

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes konzultációhoz.

Elérhetőségek

Térkép

Megközelíthetőség: Haladjon a Gyömrői úton Vecsés irányába, majd a “Sárkány Center bejáratát” megelőző kanyarodósávba soroljon be. A besorolást követően az 1. kapu “HTS Group szerviz” feliratú kapuban kanyarodjon be. A bejárattal szembeni 10. sz. raktárépület a WPC Royal Market Kft.

Kövessen minket

Árajánlat kérés