AJÁNDÉKOZZA MEG OTTHONÁT IS KARÁCSONYKOR: VÁGJON BELE A FELÚJÍTÁSBA MOST ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL!

Hamarosan itt a karácsony, így mi is nagy meglepetéssel készültünk a WPC Royal Market-nél. Ön is régóta fontolgatja az otthonfelújítást, de a magas költségek miatt nem mer belevágni? Akkor itt az ön ideje: kérjen ajánlatot december 15-18. között, rendelje meg december 24-ig, és 10% kedvezményt biztosítunk WPC termékeinkre!

És itt még nem ér véget: az otthonfelújítási támogatás igénylésének tervezett határideje december 31., mellyel Christmas Weekend akciónkon felül a felújítási költségek akár 50%-át is megspórolhatja. Használja ki az utolsó lehetőséget, és valósítsa meg álmai otthonát!

Kik vagyunk mi?

Miért válassza a WPC-t?

A WPC (Wood Plastic Composite) egy fa-műanyag kompozitból készült burkolat, mely 60% fa (faliszt, fatörmelék, faforgács), 30% műanyag (polietilén vagy polipropilén) és 10% egyéb kémiai adalékanyag felhasználásával készül, utóbbi a burkolat időtállóságát és szerkezetét javítja.  

Széles választékban elérhető termékeink közvetlenül a gyártótól érkeznek, így tudjuk biztosítani az egyedi igényekhez igazodó színt, méretet és profilt.

WPC kerítés

WPC teraszburkolat

WPC Padlórendszerek

Éljen a talán utoljára adódó lehetőséggel: takarítson meg jelentős összegeket különleges Christmas Weekend akciónk és az otthonfelújítási támogatás együttesével, és valósítsa meg álmai otthonát elérhető áron!

nap
óra
perc
másodperc

Mit kínálunk még?

Magas minőség
ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvány
Széles szín- és mintaválaszték
7 egyedi szín, 13 féle profil
Gyors kiszolgálás
24 órás kapcsolatfelvétel, akár aznapi szállítás

Ügyfeleink mondták

Simon Zsófia
Simon Zsófia
Tovább olvasom
“Azonnal, gyorsan, könnyen elérhetőek, gyors reakció és válaszidők, kedves segítőkész kommunikáció. Olyan színű WPC burkolatot kerestem, amit sajnos sehol máshol nem találtam. A royal market honalpján sem, viszont a cég kollégái annyira segítőkészek voltak, hogy felajánlották, hogy csak nekünk kérésre rendeltek külföldről a megfelelő mennyiségben. Korrektek, rugalmasak és gyorsak. Megoldották a problémát rugalmasan és szakszerűen, köszönöm szépen!”
K. Imre
K. Imre
Tovább olvasom
“Norbertel beszéltem, aki nagyon kedves, udvarias és segítőkész volt. Ez volt az egyik ok ami miatt Önök mellett döntöttem. Kérésemre küldtek mintát is, szinte postafordultával, ami szintén pozitív. Örülök, hogy nem csalódtam. Minden simán, rendezte a megbeszéltek alapján bonyolódott le. Gratulálok Önöknek és sok sikert kívánok!”
Z. Ágnes
Z. Ágnes
Tovább olvasom
“Gyors reakció, segítőkész szakmai csapat, gyors rendelés és kiszállítás jellemezte a vásárlást! A WPC méretre vágása tökéletes lett! Köszönjük!”
Előző
Következő

Lenyűgöző akció a Christmas Weekend-en

  • Különleges Christmas Weekend akciónk keretében 10% kedvezményt biztosítunk WPC termékeinkre, így álmai otthonának megteremtése mellett az ünnepekre is több jut. 
  • A beérkező számlával ráadásul az év végéig igényelhető otthonfelújítási támogatást is fel tudja használni, mely a felújítási költségek akár 50%-át is fedezi, 3 millió forintig.

Hogyan igényelje a kedvezményt?

Kérjen ajánlatot december 15-18. között
Rendelje meg december 24-ig
Fizesse be a 20% előleget december 31-ig

Valósítsa meg álmai otthonát!