Hogyan válasszunk WPC teraszburkolatot?

Blog

Ahogy tartottam egy kis piackutatást rájöttem, hogy nincs egyetlen szó sem arról, hogy valamelyik forgalmazó összehasonlítaná más piacon lévő (név nélkül) termékekkel a saját terméküket. Míg mások csak beszélnek arról, hogy milyen a jó minőségű WPC burkolat, én prezentálom és képekben bemutatom a különbségeket.

Elolvasom »

Mi az ami úgy néz ki mint a fa? -WPC teraszburkolat

Blog

A Fa- műanyag kompozit burkolat (WPC= Wood- Plastic Composite) rengeteg burkoló anyag alternatívája lett az elmúlt években, egyre több lakás és háztulajdonos választotta: teraszburkolatnak, medence fedésre, medence partokra, pergoláknak, falburkolatnak és járda burkolatnak egyaránt. 

Elolvasom »

WPC teraszburkolat lerakása és LERAKÁSA!

Blog

Ha Ön rászánja magát, hogy egy viszonylag drága burkolatot szeretne teraszára vagy a medencéje köré…. Ne a kivitelezéssel kezdjen el spórolni négyzetméterenként 1000-1500 ft-ot (Megjegyezném, hogy 10m2-nél 10-15.000 Ft-ot), mert az lehet hónapok vagy évek után meg fogja bosszulni. Örülök, hogy végigolvasta a mi meglátásainkat és reméljük segítséget nyújtottunk a döntés hozatalban. 

Elolvasom »

WPC kerítésléc vagy Fa kerítésléc?

Blog

Minden bizonnyal nehéz olyan megoldást találni, amely egyszerre: költséghatékony, időtálló és könnyen telepíthető akár házilag. Blogbejegyzésünkben 2 féle alternatívát: -Falécből és WPC kerítéslécből való építést szeretnénk egymással szembe állítani pontozásos rendszerben.

Elolvasom »